انواع سبک های تصویرسازی کدامند؟

انواع سبک های تصویرسازی کدامند؟

انواع سبک های تصویرسازی کدام هستند؟ همانطور که می دانید هنر تصویر سازی از تعداد زیادی سبک ها و تکنیک ها برخوردار است.

پیشگفتار 


انواع سبک های تصویرسازی کدام هستند؟ همانطور که می دانید هنر تصویر سازی از تعداد زیادی سبک ها و تکنیک ها برخوردار است. هر کدام از این سبک ها و تکنیک ها قواعد خاص خود را دارند. هنرمندان با توجه به کاری که می خواهند انجام دهند سبک های تصویرگری را انتخاب می کنند. در ادامه قصد داریم به معرفی برخی از این سبک ها بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.

مقدمه


معرفی انواع سبک های تصویرسازی


تصویر سازی با اسکج یکی از سبک های تصویرگری می باشد. افرادی که می خواهند به عنوان یک تصویرگر حرفه ای عمل کنند می توانند یک طرح ابتدایی یا اسکج بکشند. برای انجام این کار می توانند از مداد سیاه، مداد رنگی یا مداد های زغالی استفاده کنند. بعد از کشیدن طرح برای رنگ کردن آن می توانند از رنگ های پاستیلی، جوهر و آبرنگ کمک بگیرند. در این بخش برای بهتر شدن کار می توانید یک تصویر را به عنوان مرجع بگیرید. سپس به جزئیات و ترکیب ، رنگ های آن بپردازید. 
سبک های تصویرسازی هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. در این سبک تصویرگر ابتدا باید نسبت به ترسیم تناسبات اقدام کند پس از آن با کمک رنگ های روشن رنگ آمیزی را با لایه های سبک شروع کند. رسم اسکچ ابتدایی به تصویرگر در تشخیص جایگاه هر عنصر کمک می کند. این امر باعث می شود که او بتواند با اعتماد به نفس تصویر مورد نظر را رسم کند. طراحی اسکچ باعث می شود که نتیجه طرح نهایی رضایت بخش تر باشد. به این دلیل که افراد از همان ابتدا می دانند که چه چیز را در کجا قرار دهند. این امر باعث می شود دیگر احتیاجی به اصلاح پس از رنگ آمیزی وجود نداشته باشد. 

تصویرسازی

سبک تصویرسازی دیجیتال 


یکی دیگر از انواع سبک های تصویرسازی نوع دیجیتال آن است با رشد و پیشرفت علم روی کار آمده است. در حال حاضر نرم افزارهای کامپیوتری وجود دارند که باعث می شوند هنر تصویرگری به سمت دیجیتال شدن پیش می روند. امروزه مشاهده می کنیم که اپلیکیشن های کاربردی زیادی در این زمینه وجود دارد که بر اساس تکنیک های نوین این امکان را برای هنرمندان به وجود می آورند که در کنار کیفیت از سرعت عمل بیشتری برخوردار باشند. 
انواع سبک های تصویرسازی در حال حاضر بسیار مورد توجه تصویرگران و هنرمندان قرار گرفته اند. این تکنیک با استفاده از قلم های نوری دیجیتال، تبلت های دیجیتال و ... انجام می شوند. وجود این ابزارهای مدرن باعث می شود به هنرمندان در پیاده کردن خلاقیت های خود کمک کند. 

انواع سبک های تصویرسازی
تصویرسازی با کلاژ


تصویرگری با کلاژ به معنای چسباندن تکه های مختلف روزنامه، کاغذهای رنگی و پارچه است که در نتیجه یک تصویر جدید را می آفریند. این تکنیک در عصر جدید طرفداران زیادی داشته است و باعث شده که خلاقیت های فراوانی در زمینه تصویرسازی به وجود بیاید. 


تصویرسازی  با مداد و مداد رنگی


سبک های تصویرسازی بسیار گسترده است و در انواع مختلفی انجام می گیرد. یکی از محبوب ترین شیوه های تصویرگری با استفاده از مداد و مدادهای رنگی می باشد. جالب است بدانید که مدادها به عنوان یک مواد فوق العاده هستند که می توانید از آن برای آفرینش ظریف ترین و نرم ترین سایه ها استفاده کنید. برای ایجاد تکنیک های طراحی کاراکتر با مداد نمونه های مختلفی وجود دارد که از آن ها با برای آفرینش آثار هنری استفاده کنید. 


سبک تصویرسازی با استفاده از رنگ های اکریلیک 

تصویرسازی با رنگ اکریلیک در گذشته و حال طرفداران زیادی داشته است. در این روش تصویرگری آشنایی با نقاشی آبرنگ و رنگ روغن برای هنرمندان الزامی است. در این صورت است که افراد با این سبک مشکلی نخواهند داشت. برای تصویرسازی با این سبک ابتدا رنگ ها را به وسیله ی آب رقیق می کنند. دلیل این امر نیز خشک شدن رنگ ها می باشد که دیگر قابل استفاده نخواهند بود. زمانی که این رنگ ها خشک می شوند حالت لایه لایه به خود می گیرند و دیگر نمی توانیم آن ها را در آب حل کنیم. 
جالب است بدانید که در رشته تصویرگری، طراحی کاراکتر با رنگ اکریلیک برای هنرمندان در این زمینه ضروری است. 

سبک تصویرسازی
لیتوگرافی


لیتوگرافی یکی از انواع تکنیک های تصویرگری است که به کمک وکس یا رنگ روغن بر روی یک سطح صیقلی و صاف مثل سنگ مرمر رسم می شود. در حال حاضر از این تکنیک تصویرسازی برای طراحی کتاب و مجلات استفاده می کنند که از تیراژ بالایی برخوردار هستند. در واقع این تکنیک به عنوان یک فرایند چاپی شناخته می شود که از آن جهت ایجاد چاپ با کیفیت بالا استفاده می کنند. معمولا با استفاده از مدادهای تخصصی تصویر را بر روی یک صفحه فلزی صاف یا یک تخته سنگ می کشند و سپس با استفاده از جوهر آن را تکمیل می کنند.


وکتور


سبک طراحی کاراکتر وکتور یکی از مشهورترین سبک ها در میان آثار هنری است. این سبک در بین متخصصان طراحی وب محبوبیت زیادی دارد. معمولا شما در تصویرگری این عبارت را زیاد می شنوید که برخی از تصاویر وکتور هستند. این به معنای گرفتن تصویر مورد نظر از یک نرم افزار وکتور می باشد. در این حالت شما می توانید به هر میزان که تمایل دارید تصویر را بر اساس نیاز تان تغییر دهید. نکته قابل توجه این است که تصاویر مورد نظر از نظر کیفیت مشکلی نخواهند داشت به این دلیل که همانطور قبلا اشاره کردیم فایل های وکتور شده کیفیت خود را حفظ می کنند. 
در حقیقت این نوع سبک تصویرگری به عنوان زیر مجموعه ای از سبک دیجیتال شناخته می شود. به این دلیل که تصویرهای وکتور شده به کمک نرم افزارهای دیجیتال مانند Photoshop بر روی تبلت های مخصوص یا قلم دیجیتال اجرا می گردند. معمولا از این تصاویر برای چاپ کردن در چاپ هایی با سایز بسیار بزرگ استفاده می کنند به این دلیل که این تصاویر دچار کاهش در کیفیت نمی شوند. 


انواع مختلف تصویرگری 


سبک های تصویرسازی در حالت کلی به دو بخش سنتی و مدرن تقسیم می شوند. در گذشته ها معمولا هنرمندان این بخش با استفاده از ابزار سنتی نظیر کاغذ و مداد این فرایند را انجام می دادند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی به ابزارهای دیجیتال این کار ساده تر از قبل انجام می گیرد. در واقع وجود انواع اپلیکیشن تصویرگری باعث شده است که هنر سنتی به هنر دیجیتال تبدیل شود. در حال حاضر مشاهده می کنیم که هنر مدرن طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. این امر به دلیل سهولت این سبک هنری و افزایش کیفیت کاری هنرمندان می باشد. 
در پایان باید به این نکته اشاره کنیم که تصویرگری به عنوان یک هنر به بخش های مختلفی تقسیم می گردند. در گذشته هنرمندان از انواع مختلف تصویرگری تقسیم می شوند که شامل:
تصویرسازی با ذغال
تصویرسازی به وسیله مداد و مداد رنگی
حکاکی بر روی فلزات
تصویرسازی به وسیله تراشیدن چوب
سبک های تصویرسازی سنتی انواع زیادی دارد که در گذشته بسیار مورد استفاده هنرمندان قرار می گرفت. پس از به وجود آمدن تصویرگری مدرن هنرمندان تمایل پیدا کردند که از این امکانات بهره بگیرند تا علاوه بر دقت سرعت کار خود را بالا ببرند. این سبک های تصویرگری بسیار متنوع هستند که در بالا به آن ها اشاره کردیم. سبک های تصویرگری مدرن مانند وکتور گرافیک، دیجیتال فری هند می باشد. هنر تصویرگری مدرن باعث ارتقاء کیفیت در این زمینه شده است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *