توضیحاتی در مورد رپورتاژ آگهی تصویری
رپورتاژ آگهی تصویری چیست؟ برای اینکه بیشتر با این شیوهی تبلیغاتی آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم حتما این مطلب را مطالعه کنید.
پیشگفتار
رپورتاژ آگهی تصویری چیست و سرمایه گذاری برای تولید و انتشار آن چه فایده ای دارد؟ به قدری که صحبت از نگارش رپورتاژ آگهی متنی، ژورنالیستی یا خبری است، از رپورتاژ بصری سخنی به میان نمی آید! همین مسئله دلیلی است که اجازه نمی دهد بسیاری از مردم و به خصوص علاقه مندان، اطلاعات زیادی در مورد ماهیت رپورتاژ آگهی تصویری و فواید آن داشته باشند.
آیا تا به حال شده است که روی یک تصویر در Instagram، یا یک ویدیو در Facebook یا نتیجهی تصویری در Google کلیک کنید. سپس متوجه شوید در حال کلیک کردن روی یک رپورتاژ آگهی تصویری یا یک تبلیغ بصری بوده اید؟ اینکه در نگاه اول متوجه نشوید که تصویر پیشِ رویتان یک تبلیغ است یا یک تصویر عادی و معمولیِ زیبا مانند هزاران هزار تصویر ِدیگر در بستر اینترنت، همان چیزی است که کسب و کارها به دنبال آن هستند: تبلیغ غیر مستقیم. زیرا دیگر کمتر کسی را می توان پیدا کرد که حوصله ی تماشا کردن یا وقت گذاشتن برای یک تبلیغ بصری – یا حتی متنی – را داشته باشد. این روزها مردم به دنبال محتواهای آموزشی و جذاب هستند. پس شما باید از این راه، یعنی تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان به واسطهی تبلیغاتِ جذاب تان، کسب و کارتان را به آنها معرفی کنید.
تبلیغات به شیوهی تولید رپورتاژ آگهی تصویری هدفمند، بیشتر از هر زمان دیگری می تواند مرتبط، هدفمند و مفید برای کسب و کارتان باشد. تقریبا هیچ شیوهی تبلیغاتی دیگری را نمی توان پیدا کرد که به اندازهی این روش، مفید و اثر گذار باشد. این روش می تواند تا مدت های طولانی، مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.
مقدمه
• رپورتاژ آگهی تصویری چیست و چرا باید روی آن سرمایه گذاری کرد؟
• آیا بهترین نوع رپورتاژ آگهی، تصویری است؟
• تحت تاثیر قرار دادن مخاطب در تولید رپورتاژ آگهی تصویری
• احتمال به اشتراک گذاری رپورتاژ آگهی بصری از یک رپورتاژ متنی بیشتر است!
• انتخاب میزبان متناسب با اهداف تجاری تان بسیار حائز اهمیت است.
رپورتاژ آگهی تصویری چیست و چرا باید روی آن سرمایه گذاری کرد؟
رپورتاژ آگهی تصویری به زبان انگلیسی تحت عنوان ِ Image Advertorials شناخته می شود. این نوع از محتوا، شامل یک تصویر تبلیغاتی – آموزشی است. این نوع از رپورتاژ ها هم می توانند داخل یک مجله یا روزنامه منتشر شوند (به شکل سنتی) یا اینکه داخل یک وب سایت پر بازدید در دسترس قرار بگیرند. پیدا کردن وب سایت مناسب جهت انتشار رپورتاژ آگهی موضوعی است که باید جداگانه به آن بپردازید و حتما آن را جدی بگیرید.
شرکت هایی که قصد معرفی و توضیح ِبیشتر در مورد قابلیت های محصولات شان را دارند از این روش برای افزایش آگاهی از برند خود و معرفی محصول شان استفاده می کنند. زیرا چه قبول داشته باشید چه نه، محتواهای بصری جذابیت بیشتری برای مردم دارند. به طور معمول، بسیاری از مردم ترجیح می دهند که به تماشا و بررسی یک محتوای تصویری یا ویدیویی مشغول باشند تا یک متن تبلیغاتی!
این نوع از محتوای بصری یعنی رپورتاژ آگهی تصویری دارای عناصر و element هایی هستند که مخاطبان را درگیر خود می کنند. مثلا بسیاری از آنها مطابق با روانشناسی رنگ ها، ترندهای روز در دنیا و با کیفیت بالا تولید می شوند تا بتوانند در ذهن مخاطب جانمایی و ماندگار شوند.
آیا بهترین نوع رپورتاژ آگهی، تصویری است؟
اینکه بهترین نوع رپورتاژ آگهی چیست، بستگی به اهداف تبلیغاتی شما دارد. رپورتاژ آگهی و آگهی نویسی انواع مختلفی دارد. هرکدام از آنها مزایا و معایب ِخاص خود را دارند. به همین خاطر، استفاده درست و صحیح از آنها می تواند موجبات رشد کسب و کار و افزایش آگاهی از وجود برند شما و محصولات تان را فراهم کند. اما اینکه کدام یک از آنها می توانند برای شما مفید باشند و لقب ِ «بهترین نوع رپورتاژ» را به خود اختصاص دهند به اهداف تان بستگی دارد.
همانطور که توضیح دادیم، اگر به عنوان مثال قصد معرفی جدیدترین محصول ِبرند تان را دارید، بهترین نوع رپورتاژ آگهی، تصویری است! زیرا شما می توانید محصول ِخود را به همراه تصاویر مختلف به مخاطب معرفی کنید، شیوهی استفاده از آن را توضیح دهید و مشخص کنید که این محصول با سایر نمونه های مشابه خود چه تفاوت هایی داشته و چه دردی از مخاطب یا مشتری دوا می کند!
به علاوه اینکه انتشار رپورتاژ آگهی تصویری در یک سایت یا مجلهی مناسب، می تواند نقش موثری در موفقیت ِآن داشته باشد. به عنوان مثال اگر رپورتاژ آگهی تصویری خود را در یک مجله تصویر محور ِاینترنتی (آنلاین) منتشر کنید، احتمال اینکه با استقبال مخاطبان گسترده روبرو شوید بسیار بالاست. علاوه بر این، شما باید ماهیت و زمینه ی فعالیت ِآن مجله ی اینترنتی را هم در نظر بگیرید. اگر مجله مورد نظر در زمینه ی مد و پوشاک فعالیت می کند، انتشار رپورتاژ آگهی تصویری ِکسب و کار شما در مورد جدیدترین عینک آفتابی که تولید کرده اید یا جدیدترین دستبند، عطر و ... می تواند انتخاب مناسبی باشد.
بنابراین ما چیزی تحت ِعنوانِ بهترین نوع رپورتاژ آگهی (به طور مطلق) نداریم. این هدف کسب و کار شماست که بهترین نوع رپورتاژ آگهی را تعیین می کند. پیشنهاد می شود در این خصوص، مطالب مربوط به «انواع رپورتاژ آگهی» و «سایت های مناسب برای انتشار رپورتاژ» را حتما مطالعه کنید.
تحت تاثیر قرار دادن مخاطب در تولید رپورتاژ آگهی تصویری
برای اینکه رپورتاژ آگهی تصویری موفقی تولید کنید باید بدانید که تحت تاثیر قرار دادن ِمخاطب و به دست گرفتنِ احساسات ِاو می تواند نقش پررنگی در موفقیت شما داشته باشد. استفاده از تصاویری که می توانند نظر مخاطب را جلب کرده و نظر ِمثبت ِوی را به سمت شما متمایل کنند بسیار مهم هستند. مثلا تصور کنید در یک رپورتاژ آگهی بصری، یکی از تجهیزات جدید پزشکی برای افرادی که معلول حرکتی هستند معرفی می شود. قرار دادن تصویری در این خصوص انتخاب کاملا مناسبی است. زیرا شما در حال انتقال این پیام به مخاطب هستید: «هدف ما کمک به بهبود شرایط معلولان حرکتی و آسان تر کردنِ زندگی آنهاست.» چنین پیامی می تواند مخاطب را به سادگی تحت تاثیر قرار دهد. پس چرا از آن به نفع ِخود استفاده نکنید؟
احتمال به اشتراک گذاری رپورتاژ آگهی بصری از یک رپورتاژ متنی بیشتر است!
رپورتاژ آگهی تصویری یک مزیت مهم دارد: راحت تر می توان آن را به اشتراک گذاشت. شما راحت تر می توانید از مخاطبان خود درخواست کنید تا یک تصویر را به اشتراک بگذارند تا اینکه از آنها خواهش کنید یک محتوای متنی را برای دیگران share کنند. پیامِ این نوع از محتواها سریع تر منتقل می شود! رپورتاژ های بصری که در آنها از متن ِکمتری استفاده شده است و خلاقیت ِ بیشتری برای ساخت ِتصویر آن استفاده شده است، به احتمال بیشتری می توانند مورد توجه مردم قرار بگیرند. بنابراین احتمال به اشتراک گذاری ِآنها بیشتر خواهد بود. این شیوه های تبلیغاتی سریعتر وایرال (Viral) می شوند. زیرا پتانسیل این را دارند تا بحث و گفتگوی کاربران شبکه های اجتماعی را نسبت به مضمونِ خود برانگیزند. پس هرچه رپورتاژ شما بحث برانگیز تر باشد و دست روی موضوعات خاص بگذارد، بیشتر از سایر نمونه رپورتاژ های متنی، وایرال خواهد شد.
انتخاب میزبان متناسب با اهداف تجاری تان بسیار حائز اهمیت است
اینکه یک وب سایت خبری، یا یک مجله اینترنتی پربازدید را برای انتشار محتوای رپورتاژ آگهی تصویری تان انتخاب کنید، بیشتر به این معیار وابسته است که آن نشریه یا وب سایت، همسو با اهداف تجاری شما باشد. زیرا وقتی به دنبال مخاطبان/ مشتریانی هستید که به اهداف تجاری تان اهمیت می دهند، بسیار مهم است که به سراغ منابع و سایت هایی باشید که اولویت های تجاری شما با آنها یکسان است. در غیر این صورت مشتریان چندانی را جذب نخواهید کرد.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید