صفر تا صد ساخت رپورتاژ آگهی

صفر تا صد ساخت رپورتاژ آگهی

ساخت رپورتاژ آگهی به تخصص خاصی نیاز دارد. با رعایت اصول اصلی می شود آن را به صورت تخصصی تدوین و تولید کرد.

ساخت رپورتاژ آگهی یک کار تخصصی است. برای ایجاد یک رپورتاژ آگهی، ابتدا مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید. این مرحله یکی از ضروری ترین بخش ها است و نیاز به مطالعه ی کسب و کار مورد نظر و همچنین بازار دارد. در گام دوم پیام کلیدی را که می خواهید آن را منتقل کنید، مشخص کنید. این دو گام تنها دو مرحله ی نخستین تدوین و ساخت یک رپورتاژ محسوب می شوند. با ما همراه باشید تا به صورت کامل به این موضوع بپردازیم.

شبکه ی ساخت رپورتاژ

در این متن خواهیم خواند؛

1- مراحل اصلی ساخت رپورتاژ آگهی

2- انواع رپورتاژ آگهی و مزایا و معایب هر یک

3- نمونه‌ های موفق ساخت رپورتاژ آگهی و آنالیز آن‌ ها

جمع بندی

 

مراحل اصلی ساخت رپورتاژ آگهی

برای ساخت رپورتاژ آگهی مؤثر و تولید محتوا در این زمینه، مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  1. اهداف خود را تعریف کنید: اولین قدم برای ساخت یک رپورتاژ آگهی تعریف اهداف خود است. از کسب و کار مورد نظر بخواهید که که اهداف اصلی کمپین تبلیغاتی را برای شما مشخص کند. به عنوان مثال ممکن است اهداف این گونه برای شما تعریف شوند: آگاهی از برند را افزایش دهید. ترافیک را به یک وب سایت مشخص هدایت کنید. منجر به تولید یا افزایش فروش شوید. در این زمینه اطمینان حاصل کنید که اهداف شما واضح و قابل اندازه گیری هستند. بنابراین می توانید موفقیت کمپین تبلیغاتی مورد نظر را ارزیابی کنید.
  2. فرمت مناسبی را انتخاب کنید: بسته به اهداف شما و ماهیت محصول یا خدماتی که می خواهید آن را تبلیغ کنید؛ قالب های مختلفی وجود دارد. یکی از اصلی ترین قالب ها شامل مروری بر ویژگی های محصول، بررسی محصول و کیفیت آن، مطالعات موردی از بخش ها محصول و مشتری های آن و در نهای بخش پرسش و پاسخ است. فرمی را انتخاب کنید که به بهترین وجه اهداف رپورتاژ آگهی موفق شما را پوشش دهد. به این ترتیب می توانید مخاطب را به صورتی موثر هدف قرار دهید.
  3. یک تیتر قانع کننده و جذاب بنویسید: تیتر اولین چیزی است که خوانندگان آن را می بینند، بنابراین توجه آن ها را با ایجاد جذابیت های بیشتر به متن خود جلب کنید. یک تیتر قانع کننده باید آموزنده، جالب و در عین حال مختصر باشد. تیتر شما باید این حس جذابیت و قابل اعتماد بودن را به مخاطب هدف القا کند.
  4. یک مقدمه واضح و مختصر تدوین کنید: مقدمه اولین پاراگراف رپورتاژ آگهی مناسب است و باید به خوانندگان ایده روشنی از آنچه که در حال توضیح داده شدن است، ارائه دهد. از زبان توصیفی و حال استفاده کنید. متن شما باید شامل نکات کلیدی باشید. در ضمن اطمینان حاصل کنید که مقدمه واضح و مختصر است.
  5. از نقاط هدف موثر استفاده کنید: استفاده از نقاط هدف موثر در ساخت رپورتاژ آگهی روشی پر تکرار برای برقراری ارتباط با اطلاعات به روشی واضح و مختصر است. استفاده از نقاط هدف را در نظر بگیرید تا از ویژگی های کلیدی ، مزایا و اطلاعات مربوط به محصول یا خدمات استفاده کنید. به این روش شما به راحتی مهم ترین بخش های رپورتاز خود را موثر تر می کنید.
  6. از عناصر بصری خلاقانه استفاده کنید: تصاویر می توانند با جلب توجه مخاطبان هدف و ارائه اطلاعات اضافی در مورد محصول یا خدمات، اثربخشی یک رپورتاژ آگهی موثر را تا حد زیادی افزایش دهند. از تصاویر با کیفیت بالا استفاده کنید که با موضوع رپورتاژ آگهی ارتباط مستقیمی داشته باشد.
  7. از روش فوق العاده موثر «اثبات اجتماعی» بهره ببرید: اثبات اجتماعی در واقع مجموعه ای از شواهد است که نشان می دهد دیگران نیز از این محصول و یا خدمت استفاده کرده اند و راضی بوده اند. برای کمک به ایجاد اعتبار و افزایش احتمال نرخ تعامل و تبدیل را زیر ذره بین ببرید. بررسی های مشتری، توصیفات یا انواع دیگر اثبات اجتماعی را در رپورتاژ خود درج کنید.
  8. از CTA استفاده ی حداکثری کنید: در ساخت رپورتاژ آگهی یک دستورالعمل واضح و مختصر برای تدوین CTA وجود دارد. که مفهوم مخاطب هدف را ترغیب می کند تا یک عمل خاص را انجام دهد این عمل درخواستی می تواند هر چیزی باشد؛ مانند مراجعه به یک سایت، خرید یک بلیط، تماس با شماره تلفن و حتی شرکت در یک نظر سنجی. اطمینان حاصل کنید که CTA شما به وضوح در متن نشان داده شود و جلب توجه کند.

عوامل زیادی که باید در نگارش رپورتاژ به آن توجه داشت.

انواع رپورتاژ آگهی و مزایا و معایب هر یک

انواع مختلفی از رپورتاژ های آگهی وجود دارد که می تواند برای ترویج یک محصول یا خدمات ایجاد شود. ساخت رپورتاژ آگهی از هر نوعی، مزایا و معایب خاص خود را دارد و انتخاب نوع استفاده از آن به اهداف خاص و مخاطبان هدف سازمان و یا برند مورد نظر بستگی دارد.

در این بخش سه نوع از رپورتاژ های آگهی را همراه با مزایا و معایب آن ها معرفی می کنیم:

  1. رپورتاژ تحلیل ویژگی های محصول: این نوع رپورتاژ آگهی بر ویژگی ها و مزایای یک محصول یا خدمت متمرکز است.
  • مزایا: امکان ارائه ی اطلاعات دقیق در مورد محصول یا خدمات به روشی جذاب و آموزنده می دهد ، که می تواند به مخاطبان هدف کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرند.
  • معایب: این رپورتاژ می تواند بیش از حد تبلیغاتی به نظر بیاید و ممکن است برای خواننده مغرضانه باشد. در نتیجه نگارش این نوع از رپورتاژ مانند نگارش رپورتاژ آگهی ویژه دشوار است.
  1. رپورتاژ مخصوص بررسی محصول: این نوع رپورتاژ آگهی تجربه مشتریان واقعی را در هنگام استفاده از یک محصول یا خدمات ارائه می دهد.
  • مزایا: این نوع از رپورتاژ نمای متعادل تر از محصول یا خدمات را ارائه می دهد؛ چرا که مخاطب مستقیماً با محصول و یا خدمات مورد نظر در ارتباط نیست.
  • معایب: یافتن مخاطبان کافی برای ارائه مجموعه ای از عقاید متنوع و جامع در بررسی محصول و یا خدمت مورد بررسی دشوار است.
  1. مطالعات موردی: ساخت رپورتاژ آگهی موردی می تواند بسیار کاربردی باشد. این نوع رپورتاژ آگهی یک مورد خاص را مورد بررسی قرار می دهد که در آن از یک محصول یا خدمات برای حل یک مشکل یا دستیابی به هدف استفاده شده است. مخاطبان درک می کنند که این محصول می تواند نیاز های آن ها را برطرف کند.
  • مزایا: به دلیل این که این رپورتاژ ها یک راه حل ساده را در حل مشکلات روزمره ی افراد ارائه می دهند، موفق تر عمل می کنند.
  • معایب: ممکن است به اندازه سایر انواع محتوا قابل تعمیم نباشد، زیرا راه حل ارائه شده ممکن است برای همه موثر نباشد.

نمونه‌ های موفق ساخت رپورتاژ آگهی و آنالیز آن‌ ها

  1. کمپین تبلیغاتی Heinz :Heinz یکی از برترین شرکت های شماره یک در جهان است. این کمپانی برای نشان دادن طبیعی بودن محصولات خود این رپورتاژ آگهی خود را منتظر کرد. در این رپورتاژ ها از عناصر بسیار خلاقانه ی تصویری استفاده شده است.
  1. رپورتاژ برند Nike: برند نایکی با شعار Just Do It کمپین های تبلیغاتی زیادی را ایجاد و رهبری کرده است. رپورتاژ های آگهی مرتبط با این برند با روحیه ی موفقیت و با استفاده از تصاویر ورزشکاران حرفه ای تدوین و تولید می شوند.

تصاویر رپورتاژ Heinzتصاویر رپورتاژ آگهی Nike

جمع بندی

ساخت رپورتاژ آگهی می تواند در گام های نخست یک نویسنده را با چالش های زیادی مواجه کند. نکته این است که تکرار در نگارش می تواند شما مهارت شما را بالا ببر. پس اصول نگارش را پیگیری کنید و بر روی نوشتن CTA تمرکز کنید.

 

سوالات متداول

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *