آموزش صفر تا صد موشن گرافیک به صورت رایگان

آموزش صفر تا صد موشن گرافیک به صورت رایگان

در این نوشته ضمن آموزش صفر تا صد موشن گرافیک به معرفی نرم افزارها و ابزارهایی پرداخته ایم که برای طراحی تصاویر دو بعدی و سه بعدی لازم هستند.

مقدمه


آموزش صفر تا صد موشن گرافیک از آن دسته آموزش هایی است که برای پیشرفت در کسب و کار خود باید در لیست کارهایتان بگذارید. با استفاده از دوره های آموزشی درباره موشن گرافیک می توانید دست به کار خلق و تولید ویدیوهای باکیفیت تبلیغاتی شوید. به این ترتیب از طریق دیجیتال مارکتینگ و شبکه های اجتماعی برند و محصول خود را به مخاطبان معرفی خواهید کرد. 

 

موشن گرافیک چیست؟


اولین قدم برای آموزش صفر تا صد موشن گرافیک آن است که بدانید اصلا Motion Graphics چیست و به چه دردی می خورد. به طور کلی موشن گرافیک یا پویا نوشتار مجموعه از تصاویر و یا المان های گرافیکی متحرک هستند که می توانید از آنها در زمان و مکان مناسب استفاده کنید. یادتان باشد که پویا نوشتار با پویانمایی یا انیمیشن فرق دارد. در واقع بنا به برخی تقسیم بندی ها، انیمیشن زیرمجموعه موشن گرافیک قرار می گیرد. 
تفاوت اصلی انیمیشن و موشن گرافیک در وجود شخصیت ها، دیالوگ ها و به طور کلی داستان می باشد. به این معنا که در موشن گرافیک خبری از داستان و شخصیت و دیالوگ نیست. فقط تصاویر متحرکی دیده می شوند که به صورت هنرمندانه ای در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. در پس زمینه آن نیز یا صدای راوی و گوینده شنیده می شود و یا صدای موسیقی. 

موشن گرافیک سه بعدی
موشن گرافیک به چه دردی می خورد؟


در آموزش صفر تا صد موشن گرافیک می توانید این نکته را یاد بگیرید که این صنعت و هنر به چه دردی می خورد و کجاها کاربرد دارد. اولین جایی که احتمالا این شیوه هنری را دیده باشید، در تیتراژ فیلم ها و یا سریال های گوناگون است. در واقع این تکنیک برای اولین بار در فیلم ها به کار گرفته شد و کم کم وارد عرصه های دیگر هم شد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اولین بار برای فیلم روانی ساخته آلفرد هیچکاک از این تکنیک بهره گرفته شده است. 
یکی دیگر از فضاهایی که با انواع موشن گرافیک ها روبرو می شوید، فضای مجازی و عالم دیجیتال مارکتینگ و تولید محتواست. حقیقت آن است که هیچ وقت نمی توان منکر نقش کیفیت موشن گرافیک در جذب مخاطب در عالم تبلیغات شد. توصیه ما این است که دفعه بعدی که با ویدیوهای تبلیغاتی روبرو شدید، کمی به آنها دقت کنید. این ویدیوها فرایندهای مختلف را با زبان ساده برای مخاطبان خود شرح می دهند و آنها را به خرید و استفاده از محصولات مورد نظر ترغیب می کنند.
اینفوموشن که معمولا برای یادگیری بیشتر به کار گرفته می شود، انیمیشن های UI برای طراحی سایت و اپلیکیشن ها، لوگوهای متحرک و غیره از جمله دیگر مواردی هستند که می توان به عنوان کاربرد موشن گرافیک به آنها اشاره کرد.

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

لیست ابزارهای مناسب برای موشن گرافیک


حالا که با موشن گرافیک و تعریف آن آشنا شدید، بد نیست در ادامه آموزش صفر تا صد موشن گرافیک به سراغ لیست ابزارهایی برویم که هنگام طراحی و تولید موشن گرافیک می توانید از آنها استفاده کنید. 


Adobe After Effects


یکی از اصلی ترین نرم افزارهایی که می توانید برای طراحی موشن گرافیک از آن کمک بگیرید، Adobe After Effects است. اگر بخواهیم خیلی ساده این نرم افزار را معرفی کنیم، باید بگوییم که تلفیقی از فتوشاپ و نرم افزارهای ادیت و ویرایش ویدیو می باشد. این نرم افزار به صورتی طراحی شده است که می توانید در تولید انیمیشن های دو بعدی از استفاده کنید. ضمن اینکه به شما امکان کار با نرم افزارهای مربوط به المان های سه بعدی را نیز می دهد.


Adobe Premier


آموزش صفر تا صد موشن گرافیک خوب، آموزشی است که شما را با نرم افزار Adobe Premier آشنا کند. این نرم افزار به شما در تلفیق ویدیو و صوت کمک می نماید. یادتان باشد که معمولا از این نرم افزار می توانید در انتهای پروژه خود بیشترین استفاده را ببرید.

ابزارهای موشن گرافیک
Autodesk Combustion


نرم افزار Autodesk Combustion یکی از شبیه ترین نرم افزارها به Adobe After Effects است. معمولا از این نرم افزار امکان ایجاد انواع جلوه های بصری به صورت دو بعدی و سه بعدی وجود دارد.


Autodesk Maya or 3DS Max


3DS Max و Maya دو نرم افزار فوق العاده حرفه ای هستند که شرکت Autodesk به بازار عرضه کرده است. هر دو این نرم افزارها برای تولید موشن گرافیک سه بعدی به کار می روند.

Apple Motion 3


Apple Motion 3 یکی دیگر از نرم افزارهایی است که در دوره آموزش صفر تا صد موشن گرافیک با آن آشنا می شوید. این نرم افزار محصول شرکت اپل بوده و برای سیستم عامل مکینتاش طراحی شده است. با استفاده از آن می توان انواع جلوه های دو بعدی و سه بعدی سینمایی را طراحی کرد.


Final Cut pro


امکان ندارد به سراغ تولید محتوا به صورت موشن گرافیک بروید و با Final Cut pro آشنا نباشید. این نرم افزار محصول شرکت اپل بوده و می توان از آن برای تدوین و ادیت ویدیوها استفاده کرد. دقت داشته باشید که این نرم افزار را می توان در کنار Apple Motion 3 به کار گرفت. 


Avid Xpress


یکی از قدرتمندترین و جذاب ترین نرم افزارهایی که در هنگام آموزش صفر تا صد موشن گرافیک با آن آشنا می شوید، نرم افزار Avid Xpress می باشد. این نرم افزار برای ادیت ویدیوهای چندبعدی طراحی شده است.


لیست ابزارهای مناسب برای طراحی موشن گرافیک سه بعدی 


در آموزش صفر تا صد موشن گرافیک ابتدا باید به سراغ پویا نوشتارهای دو بعدی رفت و بعد از کسب مهارت در آنها، می توان دست به کار یادگیری تولید محتوای سه بعدی شد. در چنین حالتی بد نیست با انواع نرم افزارهایی که در این زمینه می توانند به شما کمک کنند، آشنا شوید.


NewTek Lightwave


احتمالا هنگام طراحی موشن گرافیک های سه بعدی، کار با NewTek Lightwave برایتان بسیار جذاب خواهد بود. این نرم افزار یکی از قدیمی ترین نرم افزارهایی است که برای تولید موشن گرافیک از آن استفاده می شود و امکان تولید و طراحی تصاویر سه بعدی را دارد.


The Blender Foundation Blender software


معمولا در دوره آموزش صفر تا صد موشن گرافیک، افراد می آموزند که چه نرم افزارهایی نسبت به سایر نرم افزارها کاربردی تر و جذاب تر هستند. یکی از این نرم افزارها The Blender Foundation Blender software است. این نرم افزار به صورت رایگان و متن باز ارائه شده و به طراحان و تولیدکنندگان پویا نوشتارها کمک می کند که تصاویر سه بعدی را بسیار نزدیک به دنیای واقعی به تصویر بکشند.

e-on Vue Infinite


اگر علاقمند به طراحی موشن گرافیک سه بعدی باشید، احتمالا باید با نرم افزار e-on Vue Infinite آشنا باشید این نرم افزار با استفاده از تکنولوژی منحصر به فرد خود در زمینه پردازش به تولیدکنندگان ویدیوها کمک می کند فضایی کاملا طبیعی و واقعی ایجاد کنند. 


Maxon Cinema 4D


Maxon Cinema 4D یکی دیگر از انواع برنامه هایی است که می توانید در هنگام تولید موشن گرافیک سه بعدی از آن استفاده کنید. از مهم ترین قابلیت های آن امکان مدلسازی، متحرک سازی، ایجاد بافت، نورپردازی و غیره است.


Softimage XSI


Softimage XSI یکی دیگر از محصولات شرکت Autodesk می باشد. این نرم افزار از جمله قدیمی ترین و قدرتمندترین نرم افزارهایی است که برای تولید تصاویر سه بعدی از آن استفاده می شود.


Autodesk 3d studio max


Autodesk 3d studio max نیز یکی از برنامه های حرفه ای است که برای تولید انواع موشن گرافیک سه بعدی از آن استفاده می کنند.


Autodesk Maya


این نرم افزار از جمله نرم افزارهای سه بعدی قدرتمند است که می توانید آن را بر روی هر نوع سیستم عاملی استفاده کنید.

جمع بندی


اولین قدم برای آموزش صفر تا صد موشن گرافیک شناخت این صنعت و نرم افزارهای مربوط به آن است. سپس می توان با آموختن نکات ریز قدم به قدم پیش رفت و تخصص لازم برای این حرفه را به دست آورد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *