روش های یادگیری موشن گرافی کدامند؟

روش های یادگیری موشن گرافی کدامند؟

روش های یادگیری موشن گرافی کدام اند؟ اگر به دنبال یادگیری موشن گرافی هستید حتما این مطلب را تا پایان مطالعه کنید.

پیشگفتار

روش های یادگیری موشن گرافی کدامند؟ برای یادگیری موشن گرافیک باید از کجا شروع کنیم؟ موشن گرافیک چیست و چرا اینهمه محبوبیت پیدا کرده است؟ 
در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد و به چرایی و دلایل محبوبیت موشن گرافیک می پردازیم. اگر قصد یادگیری موشن گرافی را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا پایان مطالعه کنید، تا با شرایط و روش های یادگیری موشن گرافی آشنایی بیشتری پیدا کنید.
روش های یادگیری موشن گرافی، تنوع بی نظیری دارد. موشن گرافی یک هنر دیجیتال نوپا است که بیشتر در زمینه های تبلیغاتی و هنری کاربرد دارد. همچنین در زمینه های آموزشی و طراحی وب سایت نیز از موشن گرافیک استفاده می شود. اما خود موشن گرافیک را چگونه باید فرا گرفت؟ یادگیری موشن گرافی نیز مانند هر حرفه‌ی دیگری از طریق کلاس ها، کتاب ها و ویدیوهای آموزشی، انجام می شود. 
اما باید بدانید که از کجا شروع کرده و به سوی کدام یک از روش های یادگیری موشن گرافیک بروید. در ادامه به این موضوع بیشتر می پردازیم.

 مقدمه

                                                            
•    موشن گرافیک چیست؟
•    موشن گرافیک چگونه تهیه می شود؟
•    کاربردهای موشن گرافیک کدامند؟
•    دلایل محبوبیت موشن گرافیک چیست؟
•    آشنایی با روش های یادگیری موشن گرافی
•    یادگیری موشن گرافیک به وسیله ویدیوهای آموزشی
•    یادگیری موشن گرافیک با رفتن به کلاس
•    یادگیری موشن گرافیک به صورت خودآموز
•    یادگیری موشن گرافیک با کتاب

موشن گرافیک چیست؟

موشن گرافی، محتوایی ویدیویی است که به وسیله تصاویر متحرک و موسیقی و صدا روی تصویر ساخته می شود. اما این تصاویر متحرک، گرافیکی و از پیش طراحی شده نیستند. در موشن گرافیک حتی می توان از تصاویر واقعی نیز استفاده کرد. موشن گرافیک در دنیای تبلیغات و بازاریابی اینترنتی بسیار قدرتمند ظاهر شده است. حتی بسیاری از شرکت های تبلیغاتی برای بازاریابی و حتی برندینگ استفاده از موشن گرافیک را پیشنهاد می کنند. در قلمرو تولید محتوا و بازاریابی اینترنتی، موشن گرافیک نقش مهمی ایفا می کند.
از خودتان بپرسید که محبوب ترین و پربازدیدترین محتواها در فضای مجازی کدامند؟ طبق آمار و ارقامی که به دست آمده، موشن گرافیک ها بین مردم محبوب تر هستند. موشن گرافیک، به دلیل جذابیت بصری، و داشتن تحرک، توجه مخاطب را به خود جلب می کند و در ضمن سرگرم ساختن مخاطب، پیام برند را به او منتقل می کند. گیف های موجود در وب سایت ها و یا ویدیوهای کوتاهی که حتی در تلویزیون هم دیده می شوند به کمک موشن گرافیک تولید شده اند. موشن گرافی نه تنها تا به امروز بخش مهمی از تولید محتوا را تحت اِشغال خود در آورده است، بلکه آینده‌ی درخشانی هم در پیش دارد. این رشته با پیشرفت تکنولوژی و استقبال مردم، زمینه ی خوبی را جهت کسب درآمد از موشن گرافی (بیشتر از گذشته) فراهم کرده است.

آموزش موشن گرافیک

موشن گرافیک چگونه تهیه می شود؟

مراحل ساخت موشن گرافیک را در مقاله دیگری از همین سایت می توانید مطالعه کنید. اما در اینجا به صورت کوتاه آن را توضیح می دهیم. ساخت موشن گرافیک در ابتدا نیاز به یک متن دارد، یعنی سناریو. موشن گرافیک باید راویِ روایتی خاص باشد. یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت و مناسب بودن موشن گرافیک این است که در قالب داستانی حرف خود را می زند. حتی اگر به اشعار و سخن فلاسفه نگاهی بیندازید این را متوجه می شوید که باید برای انتقال بهترِ مفاهیم داستانی را مطرح کرد. پس داستان و سناریو را پیش از هر چیز آماده کرده و روی جزئیات آن کار کنید. مخاطب آنقدر وقت ندارد که مطلبی خشک و بی روح را تحمل کند. باید شوری که داستان می آفریند را برای مخاطب فراهم کنید.
پس از متن، باید به سراغ طراحی تصاویر بروید. در این مرحله هر بخش از داستان در استوری بوردهایی طراحی شده و در نهایت در خروجی پیاده سازی می شود. در مرحله آخر، پس از اینکه طرح ها را با جزئیات کامل و دقیق به تصاویر نهایی تبدیل کردید، آنها را در نرم افزار متحرک سازی کرده و موسیقی و افکت های صدا را به آنها اضافه می کنید. 
در بسیاری از موشن گرافیک ها علاوه بر تصاویر از متن نیز استفاده می شود. به همین خاطر یک موشن گرافیست حرفه ای باید از تایپوگرافی نیز سر در بیاورد.

کاربردهای موشن گرافیک کدامند؟

موشن گرافیک در زمینه های زیادی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. از جمله آنها می توان به تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ، برندسازی، آموزش و غیره اشاره کرد. حتی آموزش موشن گرافیک هم یکی از راه های کسب درآمد از این رشته است. موشن گرافیک به دلیل سادگی قابل توجهی که دارد توانسته است در فضای مجازی بسیار کاربردی ظاهر شود. برای آشنایی بیشتار با کاربردهای موشن گرافیک به مقاله ای با همین عنوان در سایت مراجعه نمایید.

https://attackschool.ir/web/uploads/Files/%20%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%86%20%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9_1662527248.jpg

دلایل محبوبیت موشن گرافیک چیست؟

موشن گرافیک جذابیت و سرعت انتقال بالایی دارد. شاید کمتر نمونه موشن گرافیکی را دیده باشید که بیش از 90 ثانیه طول بکشد. اما دلیل دیگری هم برای محبوبیت پیدا کردنِ این رشته هنری وجود دارد و آن این است که تولید کنندگان محتوا و صاحبان مشاغل می توانند از آن بازخورد خوبی دریافت کرده و بر تعداد مشتریان خود بیفزایند. موشن گرافیک توانایی برقراری ارتباط موثر با مخاطب را دارد و حتی برای بالا بردن کیفیت رابط کاربری وب سایت ها از موشن گرافی استفاده می کنند.

آشنایی با روش های یادگیری موشن گرافی

روش های یادگیری موشن گرافی به شرح زیر است:

  • کتاب های آموزشی
  • کلاس
  • ویدیوهای آموزشی
  • خودآموز (Self-study)

بسته های آموزشی بسیاری وجود دارند که در سایت ها می توانید آنها را خریداری کنید. بسته های آموزشی هم به صورت خودآموز عرضه می شوند و هم به شکل ویدیوهای آموزشی.

یادگیری موشن گرافیک به وسیله ویدیوهای آموزشی

با اینکه بعضی از نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک، آپشنی برای یادگیری موشن گرافیک دارند، اما بهتر است که وقت بیشتری برای یادگیری ِاین حرفه بگذارید. ویدیوهای آموزشی جزء بهترین منابع و روش های یادگیری موشن گرافی هستند. ویدیوهای متعددی هم در یوتیوب و هم در بسته های آموزشیِ وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. مزیت یادگیری موشن گرافی طبق این روش این است که در ویدیو به صورت عملی به شما آموزش ارائه می شود و همه چیز به شکل پروژه محور پیش خواهد رفت.

یادگیری موشن گرافیک با شرکت در کلاس

یادگیری موشن گرافیک با رفتن به کلاس

شرکت در کلاس های آموزشی، یکی دیگر از روش های یادگیری موشن گرافی است. شرکت در کلاس های آموزشی در کنار فیلم های آموزشی انتخاب بسیار خوبی به شمار می آید. در کلاس های یادگیری موشن گرافی در کنار ویدیو و کتاب های آموزشی می توانید این هنر دیجیتال را فرا بگیرید. با شرکت در کلاس های آموزشی ممارست بیشتری برای اینکار خواهید داشت.

یادگیری موشن گرافیک به صورت خودآموز

خیلی از موضوعات را می توان به صورت خودآموز فرا گرفت. یکی از روش های یادگیری موشن گرافی، شیوه‌ی خودآموز است. در این روش از یادگیری موشن گرافی می توانید به وسیله کتاب یا ویدیو های آموزشی، موشن گرافی را یاد گرفته و همزمان آموخته های خود را به چالش بکشید. شما می توانید اپلیکیشنی مثل افترافکت را روی سیستم خود  نصب کرده و یادگیری آن را شروع کنید و ضمن آزمون خطا روند یادگیری را پیش ببرید.

یادگیری موشن گرافیک با کتاب

کتاب یکی از بهترین روش ها برای یادگیری هر نوع حرفه ای به شمار می آید. با جستجو در فضای مجازی می توانید این کتاب ها را خریده و یا دانلود کنید. یادگیری موشن گرافی به وسیله کتاب به شما کمک می کند تا روند آموزش آهسته تر و تخصصی تری را طی کنید.  

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *