کاربرد موشن گرافیک در طراحی وب سایت
موشن گرافیک در طراحی وب سایت تاثیرات بسیار زیادی دارد. در این مقاله به کاربرد موشن گرافیک در طراحی وب سایت و اصول آن پرداخته ایم.
پیشگفتار
کاربرد موشن گرافیک در طراحی وب سایت، تاثیرات بسیار زیاد و مهمی را در بر دارد. در دنیای امروز که استفاده از موشن گرافیک توسعه پیدا کرده است، ابزارهای بیشتری هم به آن افزوده شده اند. استفاده از موشن گرافیک در طراحی وب سایت باعث می شود که هم کاربران با سایت شما ارتباط برقرار کنند و هم اینکه اطلاعات را مستقیم و به سرعت در اختیار آنها قرار می دهد.
موشن گرافیک در سال های اخیر، به کسب و کارهایی که از آن برای تبلیغات استفاده می کنند، رونق داده است. سرعت رشد موشن گرافیک بسیار چشمگیر و قابل توجه است. در واقع در دنیای تبلیغات انواع مختلفی از محتوا وجود دارد. اما هیچ کدام جذابیت و محبوبیت موشن گرافیک ها را ندارند. موارد استفاده از موشن گرافیک بسیار متنوع است، اما در تبلیغات بیشتر از آنها استفاده می شود.
اگر به موضوعاتی چون مراحل ساخت موشن گرافیک و تاثیر موشن گرافیک در دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات علاقه مند بودید می توانید به مقالات مربوطه مراجعه فرمایید. برای درک اهمیت ِموشن گرافیک و تاثیرات گستردهی آن می توانیم به کاربرد روزافزونِ آن در فضای مجازی و اینترنت نگاهی بیندازیم. موشن گرافیک ها حتی پای خود را به تبلیغات تلویزیونی هم باز کرده اند. در ادامه این مقاله به تاثیرات و اهمیت موشن گرافیک در طراحی وب سایت خواهیم پرداخت.
مقدمه
• موشن گرافیک چگونه تولید می شود؟
• کاربرد موشن گرافیک در طراحی وب سایت
• ارتباط موثر با مخاطب و ایجاد تجربه کاربری مناسب
• چگونه با استفاده از موشن گرافیک طراحی سایت خود را بهبود بخشیم؟
• امکانات موشن گرافیک در طراحی وب سایت کدامند؟
موشن گرافیک چگونه تولید می شود؟
Motion graphic ها دارای تصاویر ثابت هستند که به وسیله توالی و سرعت پخشی که دارند، برای بیننده توهم حرکت ایجاد می کنند. این روش تولید موشن گرافیک به ساخت فیلم های قدیمی در سینما شباهت دارد. موشن گرافیک های مخصوص طراحی وب سایت را اکثرا با نرم افزاری به نام ِAfter effect می سازند. البته طراحی موشن گرافیک به وسیله گوشی نیز امکانپذیر است. از دیگر ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای طراحی سایت، می توان پریمیر و Cinema 4D را نام برد.
کاربرد اصلی موشن گرافیک در طراحی وب سایت
موشن گرافیک شامل هرگونه جلوه بصری گرافیکی و متحرک بوده و دارای عناصر و پتانسیل های بسیاری است. این تصاویر متحرک در طراحی UI و UX، تبلیغات، معرفی سایت و آسان کردن پیچیدگی های کار با یک وب سایت نقش مهمی دارند. به طور کلی هدف موشن گرافیک ها در وبسایت ها آسان تر کردنِ روال انتقال محتوا و رفع ابهامات برای کاربران است.
موشن گرافیک در طراحی وب سایت با تکنیک های ادیت تصویر و فیلم به وسیله نرم افزارهایی مانند پریمیر و افترافکت تهیه و تولید می شود. طراحی وب سایت با موشن گرافیک را می توانید با استفاده از چند نرم افزار ایجاد کنید تا تصاویر و جلوه های بصری زیبا خلق کنید.
موشن گرافیک در مارکتینگ و تبلیغات از وب سایت ها گرفته تا اپلیکیشن هایی چون اینستاگرام و تلگرام کاربرد دارد. در وب سایت ها به وسیله گیف، فیلم های کوتاه ِموشن گرافیک و نشانه های تصویری، نحوه کار و خدمات ِ سایت به کاربران معرفی می شود. همچنین شما می توانید به کمک موشن گرافیک ها کاربر را برای انجام خرید یا انجام یک دستورالعمل خاص راهنمایی کنید.
موشن گرافیک در طراحی وب سایت برای صرفه جویی در زمان، گزینه ی بسیار خوبی است. به طور مثال وقتی قصد دارید نحوه ثبت نام در سایت خود را به کاربران توضیح دهید، به جای اینکه این توضیح را با رشته تصاویر یا به شکل متنی توضیح دهید، می توانید با موشن گرافیک و فیلم های کوتاه برای مخاطب شرح دهید. همچنین موشن گرافیک هایی در قالبِ گیف ها و فیلم های کوتاهی که در سایت ها دیده می شوند، می توانند برای تبلیغات هم مورد استفاده قرار گیرند. البته این تمامِ کاربرد موشن گرافیک در طراحی وب سایت ها و تبلیغات نیست.
ارتباط موثر با مخاطب و ایجاد تجربه کاربری مناسب با کمک موشن گرافیک در طراحی وب سایت
ایجاد ارتباط عاطفی با کاربر، از دیگر مواردی است که جهت استفاده از موشن گرافیک در طراحی وب سایت می توان به آن اشاره کرد. موشن گرافیک ها با تصاویر جذاب بصری، در ایجاد شخصیت برند و محتوای موثر نقش موثری دارند. به سراغ برندهای معروف بروید و ببینید که آنها با استفاده از موشن گرافیک ها چگونه خود را عرضه و معرفی می کنند.
ایجاد تجربه UI مناسب برای کاربر یکی دیگر از کاربرد های موشن گرافیک در طراحی وب سایت است. موشن گرافیک ها برای طراحی رابط کاربری وب سایت ها مفید هستند. ایجاد تعامل مناسب با کاربر از هدر رفتن زمان و گیج شدن او جلوگیری می کند. همچنین رضایت او را از کار کردن با سایت در پی خواهد داشت.
خودتان را به جای کاربر بگذارید. تصور کنید وارد سایتی می شوید و می خواهید از خدماتی که در آن سایت وجود دارد با خبر شوید. اگر ارائهی اطلاعات توسط این سایت ضعیف و فاقد جذابیت باشد مخاطب را پس خواهد زد و او را به سمت استفاده از دیگر سایت ها تشویق خواهد کرد. آیتم های مشخص و گویا در وبسایت ها به سرعت مخاطب را درگیر کرده و او را با خود همراه می کنند. موشن گرافیک ها پیچیدگی زیادی ندارند. مثلا اگر به یوتیوب دقت کرده باشید متوجه می شوید که با انجام هر تغییری، نشانه های تصویری آن تا چه حد تغییر می کنند.
چگونه با استفاده از موشن گرافیک طراحی سایت خود را بهبود بخشیم؟
طراحان وب در استفاده از موشن گرافیک در طراحی وب سایت، از اصولی برای بهبود بخشیدن به فضای سایت استفاده می کنند که در اینجا توضیح خواهیم داد. صاحبان مشاغل برای معرفی و توضیح برند و خدمات خود از طریق موشن گرافیک ها از چه ترفندی استفاده می کنند؟
بسیاری از شرکت ها یا صاحبان مشاغل از داستان پردازی در موشن گرافیک های سایت خود، جهت انتقال اطلاعات و معرفی برند شان استفاده می کنند. گیف و فیلم های کوتاه گرافیکی، نمونه های مناسبی از این دست هستند که شرکت ها در سایت هایشان برای تبلیغ استفاده می کنند.
اما آشفتگی در طراحی وب سایت با موشن گرافیک ها، چه تاثیراتی خواهد داشت؟ در طراحی صفحه وب سایت، یکی از رایج ترین اشتباهات همین آشفتگی و نامرتب بودن آیتم هاست. آشفتگی و بی نظمی به خاطر عدم رعایت ترتیب ِرویداد ها برای طراحی سایت به وجود می آید. درواقع هر عنصری که به وب سایت خود اضافه می کنید روی بقیه عناصر هم تاثیر خواهد داشت.
از فضای سفیدِ سایت چگونه استفاده کنیم؟ در طراحی وب سایت با موشن گرافیک ها، بهتر است که از طراحی های ساده استفاده کنید. سادگی عنصر بسیار مهمی است که نه فضا را آشفته می کند و نه چندان آن را خالی می گذارد. برای اینکه مسیر مشخص و درستی را برای کاربر ایجاد کنید، باید همیشه اولویت ها در نظر گرفته و عناصری که از اهمیت کمتری برخوردارند را حذف نمایید.
امکانات موشن گرافیک در طراحی وب سایت کدامند؟
به کارگیری موشن گرافیک در طراحی وب سایت کاربر را راهنمایی کرده و او را در مسیر درستی قرار می دهد. قرارگیری نادرست موشن گرافیک ها در سایت و در کنار یکدیگر می تواند کاربر را سردرگم کند. درواقع تصاویر موشن گرافیک را باید مانند تصاویر هیروگلیف در نظر بگیرید؛ زیرا هر کدام از آنها بیان کننده معنیِ مستقلی هستند، اما بر روی هم تاثیر می گذارند. در این زمینه این رنگ، کنتراست و بزرگی و کوچکی تصاویر هستند که اهمیت دارند. زیرا آنها می توانند موضوع را برای کاربر جذاب تر کرده یا آن را بی اهمیت و معمولی جلوه دهند. همچنین استفاده از تایپوگرافی مناسب برای ارائهی توضیحات، حائز اهمیت است. متن یا حروفی که استفاده می کنید روی ذهن مخاطب تاثیر می گذارد.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید