معرفی بهترین انیمیشن های استاپ موشن جهان

معرفی بهترین انیمیشن های استاپ موشن جهان

در این محتوا قصد داریم تا درباره ی بهترین انیمیشن های استاپ موشن با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:

مقدمه


بهترین انیمیشن های استاپ موشن شامل 14 انیمیشن می شوند که: عروس مرده، بره ی ناقلا، فرار مرغی، انومالیسا، کوبو و دوتار، جیمز و هلوی غول پیکر، مری و مکس، جزیره ی سگ ها، کورالاین، زندگی من به عنوان یک کدو، والاس و گرومیت، آقای فاکس شگفت انگیز، پینوکیو ساخته ی گیرمو دل تورو، کابوس پیش از کریسمس می باشند. استاپ موشن ها قدمت بالای دارند؛ اما با ورود انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی، استاپ موشن ها بسیار کمیاب شدند. برخی برنامه های ساخت موشن گرافیک و استاپ موشن وجود دارند که باعث جذابیت بیشتر موشن گرافیک و استاپ موشن ها می شوند. ما در این مقاله می خواهیم در مورد موارد زیر با شما صحبت کنیم:


1-    تعریف کوتاهی در مورد استاپ موشن
2-    انواع انیمیشن استاپ موشن
3-    بهترین انیمیشن های استاپ موشن خارجی
4-    بهترین انیمیشن های استاپ موشن ایرانی
5-    معرفی چند انیمیشن استاپ موشن کوتاه
6-    کلام پایانی


تعریف کوتاهی در مورد استاپ موشن


برای این که یک تعریف کوتاهی در مورد استاپ موشن داشته باشید می توانید به این تعریف بسنده کنید که استاپ موشن تکینیک هایی از انیمیشن می باشد که در آن اشیا و طرح ها را فریم به فریم حرکت می دهند. این حرکت ها به شکلی می باشد که مخاطب حس می کند خود اشیا حرکت می کند. استاپ موشن در واقع یک نوع موشن گرافیک محسوب می شود و در هردو صداگذاری اهمیت بالایی دارد. اهمیت صداگذاری در موشن گرافیک بسیار زیاد می باشد به طوری که در هر موشن گرافیک  متفاوت می باشند. استاپ موشن ها در واقع اشیا و عکس هایی هستن که طراحان با به حرکت درآوردن آنها به این اشیا و عکس ها جان می بخشند. استاپ موشن ها در تبلیغات هم کاربرد های زیادی دارند که شامل: بهبود تصویر برند، افزایش و بهینه سازی نرخ تبدیل، آموزش دادن به مخاطبان و موارد دیگر می باشند. استاپ موشن در کارها بسیار کاربردی می باشد؛ از جمله  این موارد به صورت زیر می باشند:


1-    انفجار خلاقیت:

امروزه استاپ موشن ها باعث شده است تا انیماتور ها به خلاقیت بیشتری بپردازند.


2-    کوتاه اما جذاب:

استاپ موشن ها یکی از ویدیوهای جذاب برای تبلیغات هستند که در زمان کوتاه محصول مورد نظر را معرفی می کنند.


3-    فراموش نشدنی:

محبوبیت استاپ موشن ها در شبکه های اجتماعی بسیار زیاد می باشد به طوری که یک محصولی که شناخته شده نیست را با یک ویدیوی تبلیغاتی رنگارنگ در ذهن مخاطبان هک می کند.


4-    انتقال انگیزه:

برای اینکه یک محصول را معرفی کنیم می توانیم تایم فریم ها را کمتر کنیم. این کار باعث  انتقال انگیزه در مخاطب می شود.

بهترین انیمیشن های استاپ موشن جهان
انواع انیمیشن استاپ موشن


همان طور که گفته شد استاپ موشن نوعی موشن گرافیک است که با به حرکت در آوردن اشیا ساخته می شود. برای اینکه یک استاپ موشن جذاب داشته باشید باید به افکت های صوتی توجه کنید؛ افکت صوتی برای موشن گرافیک نیز بسیار مهم می باشد و به جذابیت بیشتر موشن گرافیک می پردازد. استاپ موشن ها انواع گوناگونی دارند. انواع انیمیشن استاپ موشن به صورت زیر می باشند:


•    استاپ موشن عروسکی:

این نوع از استاپ موشن که به فیلم برداری از یک عروسک می پردازند و آن را به گونه ای به حرکت در می آورند که مخاطب فکر می کند خود عروسک حرکت می کند.


•    استاپ موشن خمیری:

استاپ موشن خمیری  بسیار شبیه به استاپ موشن عروسکی می باشد؛  اما در کاراکتر ها با هم تفاوت دارند.


•    انیمیشن مدل:

برای ساخت فیلم های سینمایی از این استاپ موشن استفاده می شود. گاهی در برخی از فیلم ها نیاز است که از جلوه های ویژه ی بصری استفاده شود که در این موارد از استاپ موشن استفاده می شود.


•    استاپ موشن کاغذی:

استاپ موشن کاغذی در واقع با تکه های کاغذ و پارچه های بریده شده می باشد که در یک بک گراند های طرح دار یا ساده ساخته می شود و همین طور بک گراند برای موشن گرافیک نیز امری ضروری می باشد.


•    انیمیشن اشیا:

این انیمیشن از اشیای واقعی برای کارهای تبلیغاتی استفاده می کنند. انیمیشن اشیا بیشتر برای ساخت انیمیشن های تبلیغاتی به کار می رود.


•    پیکسلیشن:

پیکسلیشن در واقع برای تولید سناریوهایی می باشد که در حالت عادی قابل تولید نمی باشند. برای تصویربرداری از این مدل از استاپ موشن از انسان ها استفاده می شود.


•    استاپ موشن مذهبی:

این استاپ موشن بیشتر در مورد مسائل اعتقادی و مذهبی می پردازد.

معرفی بهترین انیمیشن های استاپ موشن جهان

بهترین انیمیشن های استاپ موشن خارجی


امروزه علاوه بر کودکان، بزرگسالان نیز به دیدن انیمیشن می پردازند. همان طور که گفته شد انیمیشن ها انواع مختلفی دارند. بهترین انیمیشن های استاپ موشن خارجی به صورت زیر می باشند:
•    داستان اسباب بازی
•    آقای فاکس شگفت انگیز
•    پدینگتون
•    کوکو
•    کورالاین
•    کابوس قبل از کریسمس
•    مرد عنکبوتی
•    عروس مرده
•    فرانکن وینی
•    وندل و وایلد
•    داستان حشرات

• غول های پاکتی
•    Wallace & Gromit: The Curse Of The Were-Rabbit
•    Kubo and the Two Strings


بهترین انیمیشن های استاپ موشن ایرانی


استاپ موشن یکی از تکنیک های انیمیشن می باشد و برای اینکه بتوانید یک استاپ موشن خوب بسازید باید هنر دکور سازی را نیز یاد بگیرید. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که برای ساخت یک استاپ موشن باید داشته باشید خلاق بودن است؛ همان طور که ایده پردازی در موشن گرافیک بسیار مهم می باشد. بهترین انیمیشن های استاپ موشن ایرانی شامل موارد زیر می باشند:
1-    انیمیشن های تبلیغاتی راهنمایی و رانندگی
2-    آقای ایمنی
3-    تهران 1500
4-    انیمیشن کوتاه بابا
5-    برکه ی دوستی
6-    نرمو

معرفی بهترین انیمیشن های استاپ موشن
معرفی چند انیمیشن استاپ موشن کوتاه


امروزه برای ساخت یک استاپ موشن طولانی هزینه و زمان زیادی صرف می شود که این امر باعث شد که برخی افراد به تولید استاپ موشن های کوتاه بپردازند و از این طریق به شهرت برسند. برای تولید یک استاپ موشن باید به تولید محتوا بپردازید. اگر استاپ موشن محتوای خوبی داشته باشد می تواند برای مخاطب جذابیت بیشتری داشته باشد. ما در این مقاله به معرفی چند انیمیشن stop motion کوتاه می پردازیم:
1-    انیمیشن کوتاه دست
2-    خانه ی روی ریل
3-    مردی که درخت ها را کاشت
4-    تعادل
5-    شلوار اشتباهی
6-    دهکده
7-    پیرزن و کبوترها
8-    پدر و دختر
9-    کوتاه روی سر
10-    استخدامی
11-    کوتاه صفر
12-    روز تکراری
13-    پسر پرنده
14-    وارونه 
15-    مرد کاغذی
16-    باد
17-    شال گردن گمشده
18-    آقای هابلوت
19-    یک زندگی انفرادی
20-    داستان خرس


کلام آخر


همان طور که گفته شد استاپ موشن نوعی از لوگو موشن می باشد که در ساخت انواع ویدیو های تبلیغاتی، آموزش ساخت لوگو موشن گیمینگ به مخاطبان و انواع آموزش های دیگر کاربرد دارد. استاپ موشن در واقع اشیا و تصاویری می باشد که با تصویر برداری به جان بخشی  آنها می پردازند. بهترین انیمیشن های استاپ موشن ایرانی شامل آقای ایمنی، برکه ی دوستی و چند مورد دیگر می باشند. مرد عنکبوتی، بالا، دیو و دلبر و چند مورد دیگر نیز جزو بهترین انیمیشن های استاپ موشن خارجی می باشند. 
برخی افراد به ساخت استاپ موشن های کوتاه روی آورند؛ زیرا هزینه و زمان استاپ موشن های طولانی بسیار زیاد می باشد. مرد کاغذی و روزهای تکراری که نمونه ای از بهترین انیمیشن های استاپ موشن کوتاه می باشند. ما در این مقاله به تعریف استاپ موشن، انواع آن و بهترین انیمیشن های استاپ موشن ایرانی و خارجی و موارد دیگر پرداختیم. امیدواریم که این مطالب مورد پسند شما واقع شده و برای شما مفید باشند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *