
چگونه یک رپورتاژ آگهی موفق بنویسیم؟
رپورتاژ آگهی موفق با بهره گیری از دستور العمل های کلیدی و عنصر خلاقیت، کالا و خدمات را به روشی جذاب ارائه می دهد.
رپورتاژ آگهی موفق نوعی از رپورتاژ آگهی است که در آن دستور العمل های نگارش به شیوه ای حرفه ای اجرا شده اند. رپورتاژ های موفق معیارهای خاصی دارند. به عنوان مثال، این دست از رپورتاژ ها در بهترین زمان ممکن در کمپین های تبلیغاتی منتشر می شوند. رپورتاژی موفق است که جذابیت داشته باشید. این جذابیت باید هم در متن و هم در عناصر بصری دیده شود. تولید محتوا در این زمینه می تواند برای نویسندگان نیز جذاب باشد؛ چرا که رعایت این اصول چالشی است که در آن نویسنده می تواند خلاقیت به خرج دهد.
آنچه خواهیم خواند؛
1- لازمه نگارش یک رپورتاژ آگهی موفق چیست؟
2- ترفند های لینک سازی موفق برای رپورتاژ آگهی
3- آیا دستور العمل ثابتی برای تهیه محتوای رپورتاژ آگهی وجود دارد؟
جمع بندی مطالب
لازمه نگارش یک رپورتاژ آگهی موفق چیست؟
برای این که بتوانیم یک رپورتاژ آگهی موفق را تدوین کنیم نیاز داریم که اصول خاصی را رعایت کنیم. این اصول نه تنها دشوار نیستند بلکه به دلیل ذاتشان امکان خلاقیت را نیز فراهم می کند. این اصول بر رپورتاژ آگهی مناسب را به یک رپورتاژ موفق تبدیل می کنند. این اصول عبارتند از؛
- مقدمه را مختصر اما جذاب تدوین کنید: زمان بگذارید و از کلمات جذاب در مقدمه استفاده کنید. این کلمات باید برای مخاطبان هدف جذاب باشند. بنابراین هدف مقدمه ای واضح و جذاب است که توجه مخاطب هدف را جلب می کند و موضوع یا هدف تبلیغ را معرفی می کند.
- در بدنه ی رپورتاژ از مطالب آموزنده استفاده کنید: مطالب باید بر اساس حقیقت های علمی باشند. هدف نگارش بدنه ای علمی و آموزنده است که شامل اطلاعات، داده ها و یا بینش های مرتبط در مورد موضوع، محصول یا خدماتی است که تبلیغ می شود.
- نتیجه گیری را مختصر کنید: نتیجه گیری های طولانی برای مخاطب جذابیتی ندارد چرا که به بدنه ی رپورتاژ شبیه می شود. تلاش کنید نتیجه گیری را تا سه و یا چهار جمله کوتاه کنید.
- خلاقیت در عناصر بصری: پالت رنگی خود را خاص و تصاویر جذاب و حتی خنده دار را انتخاب کنید. شما باید بیشترین توجه را جلب کنید. پس از استفاده از طنز نترسید.
- CTA را کوتاه اما پرتکرار کنید: فراخوان های خود را تک جمله ای کنید اما در طول متن آن را تکرار کنید. این تکرار امکان موفقیت را بالا می برد.
ترفند های لینک سازی موفق برای رپورتاژ آگهی
این که چگونه می شود یک لینک سازی موفق را برای رپورتاژ آگهی خود داشته باشیم ممکن است نویسنده را دچار مشکل کند؟ ترفند های موفق لینک سازی برای رپورتاژ آگهی موفق عبارتند از؛
- از بک لینک های با کیفیت استفاده کنید: از بک لینک های با کیفیت بالا در سراسر محتوا استفاده کنید. یکی از این لینک ها، پیوند به سایت های معتبر با موضوع مرتبط با رپورتاژ ما.
- از لینک های کلیدی در بخش های مهم استفاده کنید: قرار دادن لینک های کلیدی در بخش های استراتژیکی مانند بعد از عنوان اصلی و یا بعد از بخش CTA مد نظر است.
- لینک دهی به رپورتاژ ها و مقالات پیشین: این امر به اعتبار یک رپورتاژ آگهی قوی کمک می کند و می تواند به افزایش دید تبلیغ در نتایج جست و جو کمک کند.
- استفاده از شبکه های اجتماعی: استفاده از انواع پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای به حداکثر رساندن شانس اشتراک گذاری، پیوند و تبلیغ آگهی اهمیت دارد. یک رپورتاژ آگهی موثر این گونه عمل می کند.
این موارد چند ترفند ساده اما موثر برای ایجاد لینک سازی در رپورتاژ آگهی بودند. با اجرای این استراتژی ها، برند ها و کسب و کارها می توانند اطمینان حاصل کنند که رپورتاژ آگهی به خوبی دیده شده اند.
آیا دستور العمل ثابتی برای تهیه محتوای رپورتاژ آگهی وجود دارد؟
پاسخ به این سوال آنچنان محکم نیست. برای نگارش یک رپورتاژ آگهی موفق دستور العمل ثابتی وجود دارد اما هیچکس نمی تواند مانع خلاقیت نویسنده در این زمینه شود. در این بخش نمونه ای از دستور العمل برای نگارش یک رپورتاژ آگهی متنی موفق را مشاهده می کنیم؛
- با تعریف مخاطب هدف و علایق و نیاز های آن ها آغاز کنید: در نظر داشته باشید که رپورتاژ آگهی نه متعلق به نویسنده و نه متعلق به برند مورد نظر است. متن رپورتاژ آگهی برای بخشی از افراد که ما آن ها را مخاطبان هدف می خوانیم تدوین منتشر می شود. بنابراین از ابتدا در نظر داشته باشید که متن را به گونه ای تنظیم کنید که برای مخاطبان هدف شما جذابیت داشته باشد. در مورد آن ها مطالعه کنید. درک کنید که چه نیازها و علایقی دارند. تنها در این صورت است که پایه های متن شما استوار قرار می گیرند.
- محصول و خدمات مورد نظر را زیر ذره بین ببرید: در نظر داشته باشید که بدون داشتن اطلاعات کافی نمی توانید در هیچ زمینه ای مطالعه کنید. از برند و یا سازمان مورد نظر درخواست کنید که تمامی اطلاعات، نمودار ها و تصاویر را در اختیار شما قرار دهند. حتی اگر نیاز است از آن سازمان بازدید کنید و با کارکنان آن از نزدیک آشنا شوید. هدف اصلی این است که مخاطبان را به سازمان مورد نظر نزدیک کنید. بنابراین این شناخت به شما کمک می کند تا بیشتر با مخاطب ارتباط برقرار کنید.
- تمام ساختار رپورتاژ را از قبل برنامه ریزی کنید: شما باید بدانید که ساختار رپورتاژ شما قرار است چگونه باشد. عنوان های اصلی را مشخص کنید. مقدمه را به خوبی سازماندهی کنید. تک تک گام هایی را که قرار است در این رپورتاژ آگهی موفق طی کنید را یادداشت کنید. این سازماندهی در نهایت به شما کمک می کند تا بتوانید خلاقانه عمل کنید.
- ویرایش محتوا در جهت بالا بردن دقت، وضوح و خوانایی: متن را بارها و بارها مطالعه کنید. اگر نیاز است آن را با صدای بلند بخوانید و از دیگران مشورت بگیرید. آیا این متن روان، گویا و مناسب است؟ مخاطب هدف شما به اطلاعات موثق نیاز دارد اما اگر این اطلاعات با زبانی گنگ بیان شده باشد، قابل استفاده نیست. یک رپورتاژ آگهی مفید باید روان و خوانا نگارش شده باشد. پس این گام را نادیده نگیرید.
جمع بندی مطالب
رپورتاژ آگهی موفق زمانی می تواند موفقیت خود را ثابت کند که برای مخاطب هدف جذابیت داشته باشد. بنابراین توجه به مخاطبان هدف و ارائه ی اطلاعات صحیح و موثق از گام های مهم نگارش رپورتاژ موفق است. برای موفق عمل کردن باید دستور العمل ها را به دقت دنبال کرد و در انتها با چاشنی خلاقیت، متن را جذاب و خواندنی کرد. استفاده از عناصر بصری جذاب را فراموش نکنید.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید