آشنایی با لوازم گویندگی با هدف راه اندازی استودیو خانگی

آشنایی با لوازم گویندگی با هدف راه اندازی استودیو خانگی

اگر علاقه مند به حرفه گویندگی هستید و قصد ورود به این حرفه و کسب در آمد از آن را دارید بهتر است با لوازم گویندگی آشنا شوید.

پیشگفتار


لوازم گویندگی به شما کمک خواهند کرد تا در این زمینه به فعالیت مشغول شده و به درآمد قابل توجهی دست یابید. در صورتی که استعداد گویندگی را دارید و از صدا با پتانسیل بالا برخوردار هستید بهتر است با تهیه تجهیزات و لوازم گویندگی و شرکت در استخدامی های سایت ها و شرکت های مختلف وارد این حرفه شوید. آیا می دانید برای ورود به این حرفه به چه ابزار و تجهیزاتی نیاز دارید؟ در ادامه قصد ارائه پاسخ جامع و کامل به این سوال شما را داریم.


مقدمه


1.    آشنایی با انواع لوازم گویندگی
2.    میکروفون، حیاتی ترین لوازم گویندگی
3.    تجهیزات جانبی میکروفون
4.    اسپیکر مانیتورینگ
5.    رابط صوتی یا کارت صدا از دیگر لوازم گویندگی مهم
6.    آشنایی با دیگر لوازم گویندگی
7.    اتاق آکوستیک از دیگر نیازهای ضروری برای گویندگی


آشنایی با انواع لوازم گویندگی


افرادی که بیان مناسب داشته باشند و بتوانند پیام خود را به صورت واضح به مخاطب منتقل نمایند در حرفه گویندگی و کسب درآمد از آن موفق عمل خواهند کرد. به طور معمول گویندگان افرادی خلاق هستند که دارای لحن زیبا و فن بیان عالی می باشند. بدون شک یک گوینده حرفه ای می داند که لحن او هنگام گویندگی ورزشی، گویندگی مستند، گویندگی متن و گویندگی کتاب صوتی باید کاملا متفاوت باشد. یک گوینده موفق باید با انواع تجهیزات و لوازم گویندگی آشنایی داشته باشد تا بتواند در زمان مناسب از آن ها استفاده کند. در ادامه با انواع لوازم گویندگی و تجهیزات این حرفه بیشتر آشنا خواهیم شد.

مهمترین لوازم گویندگی
میکروفون، حیاتی ترین لوازم گویندگی


یکی از انواع لوازم گویندگی که به عنوان حیاتی ترین تجهیزات این حرفه شناخته می شود، میکروفون است. برای ضبط صدا به یک میکروفون حرفه ای نیاز خواهیم داشت. امروزه تمامی گوشی های هوشمند نیز از یک میکروفون داخلی برخوردار هستند. لازم به ذکر است که در انواع تبلت ها، لب تاپ ها، اسپیکرهای بلوتوثی و دوربین های عکاسی با قابلیت فیلمبردرای و دوربین های حرفه ای نیز این میکروفون وجود دارد. برای گویندگی حتما به یک میکروفون اکسترنال نیاز نخواهید داشت زیرا امکان ضبط صدا با استفاده از یک میکروفون داخلی ساده نیز برای شما وجود دارد.
اکثر میکروفون های موجود در بازار ممکن است کاندنسر یا داینامیک باشند. برخی از میکروفون ها نیز آدیوتکنیکا هستند که با عنوان میکروفون پادکست داینامیک با الگوی قطبی هایپرکاردیوید شناخته می شوند. اکثر میکروفون هایی که در استودیوها مورد استفاده قرار می گیرند کاندنسر می باشند. این میکروفون ها که از حساسیت بالاتری برخوردار هستند قادر به ضبط صداها با کیفیت عالی می باشند.

لوازم گویندگی
تجهیزات جانبی میکروفون


از دیگر انواع لوازم گویندگی می توان به تجهیزات مورد نیاز برای میکروفون مورد استفاده در این حرفه اشاره کرد. یکی از تجهیزات و لوازم گویندگی حیاتی و ضروری پاپ فیلتر می باشد. این تجهیزات و لوازم جانبی گویندگی به طور معمول همراه با میکروفون ها ارائه می شوند. برخی از افراد برای گویندگی همراه با میکروفون خون از پاپ شیلد همراه با لرزه گیر استفاده می کنند. گاهی اوقات ممکن است برای گویندگی به یک استند میکروفون نیاز داشته باشید. در این شرایط همواره توصیه می شود میکروفونی را خریداری نمایید که دارای لرزه گیر باشد. همچنین می توان به صورت جداگانه اقدام به خرید این لوازم جانبی نمود. میکروفون  های استودیویی رومیزی بهترین گزینه برای گویندگی محسوب می شوند. میکروفون هایی با کابل های XLR که از انعطاف پذیری نسبتا بالایی در اتصال به کارت صدا برخوردار است برای این حرفه گزینه مناسبی است. با استفاده از این میکروفون ها می توان برای کاربر صدای حرفه ای تولید کرد.


اسپیکر مانیتورینگ


یکی دیگر از مهمترین لوازم گویندگی و تجهیزات ساخت پادکست که هدف تولید پاسخ فرکانسی فلت دارد، اسپیکر مانیتورینگ می باشد. یک گوینده باید همه چیز را به درستی شنیده و قادر به تفکیک آن ها به نحو صحیح باشد. یک گوینده همچنین برای ارائه میکس و تنظیم درست باید ریزترین صداها را بشنود. هرچند مدل های حرفه ای این تجهیزات قیمت نسبتا بالایی دارند اما با توجه به دنیای فناوری همواره گزینه های ارزان قیمت برای افراد تازه وارد که قصد ورود به حرفه گویندگی دارند، وجود دارند.

لوازم جانبی گویندگی
رابط صوتی یا کارت صدا از دیگر لوازم گویندگی مهم


یکی دیگر از مهمترین لوازم گویندگی رابط صوتی یا کارت صدا می باشد. تمامی لوازم گویندگی برای اتصال به یکدیگر به یک رابط نیاز دارند تا امکان ضبط صدا با کیفیت بالا را برای کاربران فراهم سازند. برای دستیابی به حداکثر کیفیت به میکروفون ها و رابط های صوتی XLR نیاز خواهیم داشت. با استفاده از این رابط های صوتی پس از ضبط صدا دیگر به ایجاد تغییرات و ادیت ها نخواهید داشت. برخی از کارت های صدا که همراه با پری آمپ ارائه می شوند بسیار کاربردی هستند و خرید آن ها یکی از گام های مهم برای آغاز این حرفه می باشد.
برای راه اندازی استودیو خانگی و آغاز حرفه گویندگی به لوازم گویندگی حرفه ای نیاز نخواهید داشت. شما می توانید از رابط های صوتی ساده که تنها دو ورودی میکروفون، ورودی جک 6.5 میلی متری و یک هدفون برای مانیتورینگ دارند استفاده نمایید. اگر می خواهید بهترین عملکرد بدون تاخیر را از میکروفون های خود دریافت نمایید به یک رابط صوتی به صرفه و جمع و جور نیاز خواهید داشت.


آشنایی با دیگر لوازم گویندگی


از دیگر لوازم ضروری گویندگی می توان به کامپیوتر اشاره کرد. هرچند افراد تنها با استفاده از یک میکروفون و دوربین ضبط صدا می توانند در این حرفه مشغول به فعالیت شوند. این افراد به طور معمول برای اتصال میکروفون خود از گوشی خود استفاده می کنند. با این وجود ضرورت کامپیوتر برای ضبط صدا را نمی توان نادیده گرفت. لب تاپ ها و سیستم های معمولی در این زمینه برای شما بسیار کارآمد خواهند بود.
نرم افزارها نیز از دیگر لوازم گویندگی محسوب می شوند که برای ضبط صدا مورد استفاده قرار می گیرند. DAW یکی از نرم افزارهایی است که می توان از آن برای ضبط، ادیت و میکس استفاده کرد. انواع نرم افزارها امروزه در بازار وجود دارند که افراد با توجه به سبک کار خود می توانند یکی از آن ها را انتخاب نمایند.
هنگام خرید لوازم گویندگی باید هدف خود را در نظر بگیرید. برای ایجاد یک استودیو خانگی به طور معمول به میکروفون، هدفون برای مانیتورینگ، اسپیکر و رابط صوتی نیاز خواهید داشت. با استفاده از این تجهیزات کیفیت گویندگی شما افزایش یافته و تاخیر در ضبط و مانیتورینگ تا حد زیادی رفع خواهد شد.


اتاق آکوستیک از دیگر نیازهای ضروری برای گویندگی


پس از تهیه کردن لوازم گویندگی برای ضبط حرفه ای صدای خود به یک اتاق آکوستیک نیاز خواهید داشت. برای ضبط صدا به صورت شفاف با حداقل نویز به Bass trap نیاز خواهید داشت تا قادر به جذب فرکانس های بم باشد. برای جذب فرکانس های حد واسط می توان از آکوستیک پنل استفاده کرد. با استفاده از پنل های آکوستیک می توان بازتاب صدا را به حداقل میزان ممکن رساند. در اتاق های بزرگ می توان از دیفیوزرها استفاده کرد.
در صورتی که علاقه مند به حرفه گویندگی هستید و لوازم گویندگی را در اختیار دارید می توانید با مراجعه به بخش استخدام غیرحضوری سایت اتک نمونه کارهای خود را ارسال نمایید. همچنین با مراجعه به این بخش سایت می توان فرم استخدام غیر حضوری این مجموعه را تکمیل کرد. وب سایت اتک شما را به عنوان گوینده به شرکت های معتبر و فعال در این زمینه معرفی خواهد کرد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *