آموزش ساخت پادکست با تصویر در چند گام ساده
ساخت پادکست با تصویر کار دشواری نیست. افزودن تصویر، ویدئو و یا موسیقی زمینه به پادکست می تواند برای مخاطبان بسیار تاثیرگذار باشد.
مقدمه
ساخت پادکست با تصویر به چه صورت است؟ بسیاری از افراد گمان می کنند که پادکست تنها به محتواهای صوتی مربوط می شود. با استفاده از برنامه برای ساخت پادکست می توان پادکست های صوتی و تصویری برای تولید محتوا در زمینه های مختلفی منتشر کرد. محتواهای صوتی امروزه محبوبیت زیادی میان مردم پیدا کرده است؛ چرا که افراد می توانند در هر موقعیتی از آن استفاده کنند. به همین خاطر افراد بسیاری در پلتفرم های مختلفی به ساخت پادکست با تصویر مشغول هستند و از این طریق درآمدزایی می کنند. پادکست ها یکی از عوامل موثر بر تفکر افراد می باشند؛ زیرا مخاطبان با گوش دادن به پادکست زمان بیشتری نسبت به محتوای متنی صرف می کنند. به همین خاطر تعامل عمیق تری بین مخاطب و پادکستر از طریق پادکست ایجاد می گردد. در این مقاله می خوانیم:
- پادکست تصویری چیست؟
- نرم افزار ساخت پادکست تصویری اندروید
- آموزش ساخت پادکست تصویری
- نمونه پادکست تصویری
- جمع بندی مطالب
پادکست تصویری چیست؟
به طور کلی ساخت پادکست با تصویر نوعی محتوای صوتی است که با یک تصویر مرتبط تلفیق شده است. با استفاده از اپلیکیشن برای ساخت پادکست می توانید در زمینه مورد نظر پادکست تولید کنید و از این طریق درآمدزایی کنید. ساخت پادکست با تصویر در واقع همان پادکست ویدئویی است. ساخت پادکست با تصویر و یا بدون تصویر چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ لازم است بدانید که فرقی نمی کند پادکست شما صوتی باشد یا تصویری. پادکست خوب پادکستی است که بیشترین اطلاعات را در کمترین زمان به مخاطبان برساند. برای افرادی که تک تک ثانیه های وقتشان با ارزش است و وقت کافی ندارند، آموزنده بودن پادکست اهمیت بسیاری دارد. پس اگر می خواهید به یک پادکستر حرفه ای تبدیل شوید بهتر است با انتشار مطالب مفید، مخاطب جذب کنید. شاید گوش دادن به پادکست های صوتی برای برخی افراد کمی کسل کننده باشد. به همین دلیل این افراد به پادکست های تصویری روی می آورند.
از طریق ساخت پادکست با تصویر یا همان ویدئو پادکست می توانید مخاطبان زیادی جذب کنید؛ زیرا پادکست با تصویر و یا پادکست ویدئویی محتوای شما را جذاب تر خواهد کرد. همچنین با استفاده از اپلیکیشن ساخت پادکست تصویری می توانید جلوه های تصویری جذابی را به فایل صوتی خود اضافه کنید. در صورتی که تصاویر اضافه شده با موضوع پادکست مرتبط باشند، تاثیر جذابیت پادکست شما را چندین برابر خواهد کرد. جالب است بدانید که از پادکست های تصویری طرفداران مخصوص خود را دارند و از آنها استقبال زیادی شده است. اپلیکیشن ساخت پادکست anchor از بهترین برنامه های ساخت پادکست با تصویر محسوب می شود. در ادامه می خواهیم ویژگی های این اپلیکیشن را بررسی کنیم.
نرم افزار ساخت پادکست تصویری اندروید
ساخت پادکست با تصویر هم با گوشی های اندروید امکان پذیر است و هم آیفون. خوب است بدانید که ساخت پادکست با گوشی اندروید ساده تر و بهتر است. نکته دیگری که ممکن است به هنگام ساخت پادکست شما را با چالش مواجه کند، رایگان بودن برنامه است. امروزه برنامه های ساخت پادکست زیادی در نسخه های رایگان و پریمیوم وجود دارند. در ادامه می خواهیم چند برنامه پادکست رایگان معرفی کنیم و ویژگی های آنها را مورد بررسی قرار دهیم.
• برنامه ساخت پادکست Spreaker Studio: این برنامه یکی از بهترین برنامه های اندرویدی برای ساخت پادکست با تصویر می باشد. قابلیت ویرایش صدا، پخش زنده، آپلود خودکار و کنترل چندگانه صدا از ویژگی های این نرم افزار است. همچنین با استفاده از این اپلیکیشن می توانید تصویر دلخواه خود را برای فایل صوتی انتخاب کنید.
• برنامه ساخت پادکست Anchor: اپلیکیشن anchor از بهترین برنامه های ساخت پادکست می باشد. شایان ذکر است که تمام نسخه های این برنامه (از جمله نسخه وب) کاملاً رایگان است. با استفاده از این نرم افزار می توانید یک پادکست حرفه ای و باکیفیت ضبط کنید. به جرات و بدون اغراق می توان گفت که این برنامه بهترین اپلیکیشن ساخت پادکست با تصویر اندرویدی است.
• برنامه ساخت پادکست Podbean: پس از دانلود و باز کردن این برنامه، از قسمت بالا و گوشه سمت راست بر آیکون میکروفون کلیک کنید تا بتوانید پادکست خود را ضبط کنید. برای اینکه کیفیت پادکست حفظ شود، توصیه می شود از یک هدست استفاده کنید. پس از ضبط پادکست می توانید فایل را با نام دلخواه خود ذخیره کرده و در همان فضا منتشر کنید. ناگفته نماند که از طریق این برنامه می توانید فایل صوتی نهایی را در حافظه داخلی گوشی خود ذخیره کنید.
آموزش ساخت پادکست تصویری
ساخت پادکست با تصویر و کار کردن برنامه های معرفی شده در قسمت قبل بسیار ساده است. بنابراین تنها چیزی که برای ساخت پادکست احتیاج دارید، یک گوشی اندروید، میکروفون و هدست است. لازم به ذکر است که برای ساخت پادکست حرفه ای ممکن است به تجهیزات دیگری مانند پاپ فیلر و یا میکسر نیز احتیاج پیدا کنید. در کل، بکارگیری و استفاده از این ابزارها تنها به منظور بالا بردن کیفیت پادکست می باشد؛ اما با همین تجهیزات ساده و ابتدایی نیز می توانید کار خود را شروع کنید.
به طور کلی هر چیزی که به پادکست شما جلوه های بصری بدهد، باعث جذب مخاطب می گردد. اضافه کردن یک موسیقی بی کلام و آرامش بخش، ویدئو یا تصاویر مرتبط با موضوع پادکست نوعی جلوه بصری محسوب می شود. با افزودن این جلوه های بصری می توانید میزان اثرگذاری پادکست بر مخاطبان را چندین برابر کنید. ساخت پادکست با تصویر پیچیده و دشوار نیست و به برنامه ای که می خواهید با آن پادکست بسازید، بستگی دارد. به طور کلی، پس از پایان ضبط پادکست با کلیک بر روی add می توانید ویدئو، موسیقی و یا تصویر مورد نظر را به پادکست اضافه کنید.
به عنوان مثال، در صفحه اصلی برنامه ساخت پادکست با تصویر anchor چند بخش اصلی وجود دارد. با کلیک کردن بر روی کلید Publish می توانید تصویر، تیتر و یا هر توضیح دیگری را به پادکست اضافه کرده و آن را در برنامه منتشر کنید. با فشردن کلید Tools قادر به افزودن صدا، موسیقی و یا هر افکت دیگری به پادکست می باشید. بخش دیگر Interlude است. از طریق این قسمت می توانید از صداهای جذابی برای متصل کردن 2 قسمت مختلف پادکست استفاده کنید. استفاده از این قابلیت باعث می شود تا یک پادکست حرفه ای بسازید.
نمونه پادکست تصویری
اگر به تازگی قصد دارید پادکست بسازید بهتر است چند نمونه از پادکست های تصویری را ببینید تا از آنها ایده بگیرید. همچنین پیش از انتشار و ساخت پادکست با تصویر می توانید از اطرافیان خود مشورت بگیرید. پادکستی که آماده کرده اید را به اطرافیان خود نشان دهید و از راهنمایی های آنها به عنوان مخاطب خود استفاده کنید. اهمیت به سلیقه مخاطبان بسیار مهم است و به حرفه ای شدن شما کمک زیادی می کند.
جمع بندی مطالب
پیش از ساخت پادکست با تصویر لازم است به یک نکته توجه کنید. بستری که شما می خواهید پادکست ویدئویی خود را در آن منتشر کنید اهمیت زیادی دارد. همانطور که می دانید، پادکست ها را می توان در فضاهای مختلفی مانند Google، وب سایت ها، Instagram، Youtube و یا برنامه های مخصوص انتشار پادکست منتشر کرد. پس بهتر است پیش از ساخت پادکست به محیطی که می خواهید پادکست خود را در آن منتشر کنید فکر کنید. برای اینکه نتیجه خوبی از تولید پادکست دریافت کنید، توصیه می شود محتوای صوتی یا تصویری خود را متناسب با مخاطبان آن بستر تولید کنید.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید