آموزش ساخت پادکست در افتر افکت+ تصویری

آموزش ساخت پادکست در افتر افکت+ تصویری

ساخت پادکست در افتر افکت روشی بسیار کاربردی و سریع برای تولید محتوا های صوتی و تصویری است که به صورت حرفه ای قابل انجام است.

ساخت پادکست در افتر افکت یکی از مواردی است که هر پادکستری باید در آن مهارت کسب کند. یکی از معروفترین و کاربردی ترین نرم افزار شرکت Adobe، این نرم افزار است.  برای اولین بار در سال ۱۹۹۳ یک شرکت گمنام موفق شد نرم افزار افترافکت را ابداع کند. دو سال بعد شرکت ادوبی  Adobe  نرم افزار after effect را خرید و به بازار وارد کرد.  بدین ترتیب جایگاه خود را در بین علاقه مندان به عرصه جلوه های ویژه باز کرد و به یکی از محبوب ترین نرم افزارها در این زمینه مبدل شد. در این مقاله درمی یابیم که چگونه از پادکست درآمد داشته باشیم.

ساخت پادکست در افتر افکت در واقع در این زمینه به صورت دو بعدی، جلوه های ویژه و ... مورد استفاده قرار می گیرد. از این نرم افزار در صنعت فیلم سازی و موشن گرافی نیز استفاده می شود. نکته ی مهم آن است که نرم افزار افتر افکت برای انجام تدوین نیست. اغلب تصور بر این است که افترافکت و پریمیر یکی هستند، در صورتی که اینطور نیست. نرم افزار پریمیر Adobe Premiere  یکی از نرم افزار های کاربردی برای تدوین است. چگونه یک پادکست خوب بسازیم، سوالی است که هر پادکستری بدان می پردازد.

عناوین مقاله

به منظور ساخت پادکست در افتر افکت لازم است موارد زیر مورد بررسی قرار گیرند:

1- بررسی مشخصات افتر افکت به عنوان یک ابزار تولید پادکست

2- مراحل ساخت پادکست با افتر افکت

3- نحوه ساخت اکولایزر با افتر افکت

4- نمونه پادکست های تهیه شده با افتر افکت

بررسی مشخصات افتر افکت به عنوان یک ابزار تولید پادکست

مشخصات افتر افکت به شرح زیر است:

  • امکان ساخت افکت برای متن ها
  • امکان طراحی انیمیشن برای صفحات وب با فرمت SWF
  • به منظور ایجاد جلوه های بصری دارای کامل ترین طیف رنگی است
  • امکان ایجاد اشکال متحرک به صورت دو بعدی و سه بعدی
  • سازگار بودن با سایر نرم افزار های ادوبی
  • امکان مدیریت نویز در تصاویر و صداها
  • دارای افکت های شبیه ساز

یکی از مشخصات افتر افکت به عنوان یک ابزار تولید پادکست سازگاری و امکان ترکیب آن با دیگر نرم افزار های شرکت ادوبی مثل فتوشاپ، پریمیر و … می باشد. این نرم افزار به یکی از قدرتمند ترین نرم افزار ها تبدیل شده است. زیرا ابزار و امکانات بی نظیری را برای اضافه کردن جلوه های ویژه به محصولات سینمایی، تبلیغاتی و … در دسترس علاقه مندان قرار داده است. افتر افکت برخلاف  عملکرد بی نظیرش، طراحی ساده ای دارد.

برای اینکه بهتر متوجه کارکرد این نرم افزار شوید، بهتر است اینگونه توضیح دهیم که، در طراحی های دو بعدی، وقتی کاغذی روی کاغذ دوم قرار می گیرد، کاغذ اول قابل مشاهده نیست. اما در طراحی های سه بعدی، لایه نزدیک تر به دوربین قابل رویت خواهد بود.

ساخت پادکست با افتر افکت

مراحل ساخت پادکست با افتر افکت

ساخت پادکست با کمک افتر افکت راهکاری است که به کاربران این امکان را می دهد تا پادکست های صوتی و تصویری خود را با بهره گیری از جلوه های ویژه تولید نمایند. پروژه های حرفه ای زیادی به وسیله ی همین نرم افزار طراحی و تولید شده اند. از این رو در این قسمت توضیح مختصری در مورد ساخت پادکست با این نرم افزار ارائه می دهیم.

ضمنا خرید میکروفون برای ضبط پادکست برای ضبط صدایی صاف و صیقلی بسیار با اهمیت خواهد بود.

ساخت پادکست با کمک افتر افکت شامل مراحل زیر می باشد:

  1. پس از باز کردن برنامه به منوی composition رفته و new  composition  را می زنیم.
  2. در پنجره ی باز شده نام انتخابی را وارد کرده و سایز دلخواه را نیز انتخاب می کنیم. در همین پنجره در قسمت Background color می توان رنگ پس زمینه را تنظیم کرد.
  3. در قسمت بعد روی composition ساخته شده کلیک کرده تا وارد آن شویم. سپس ویدیو یا صدای مد نظر را وارد می کنیم و پس از تنظیم سایز به سراغ مراحل بعد می رویم. (در این قسمت می توان متن و یا تصویر نیز اضافه کرد)
  4. هر کدام از مواردی که اضافه می کنیم در لایه ای جداگانه قرار می گیرند که امکان ویرایش آنها وجود دارد.
  5. در نهایت با میکس کردن ویدیو با متن و یا اضافه کردن آهنگ از کار خروجی می گیریم.

افتر افکت به عنوان یک ابزار تولید پادکست

نحوه ساخت اکولایزر با افتر افکت

ساخت اکولایزر با افتر افکت طبق مراحل زیر امکان پذیر است :

  1. پس از باز کردن افتر افکت در قسمت پنل (پروجکت) تصویر و موزیک مورد نظر را ایمپورت کنید. به جای تصویر می توان از ویدیو و به جای موزیک می توان از صدای ضبط شده ی خودتان نیز استفاده کنید.
  2. هر دو مورد را به وسیله ی درگ کردن به قسمت پایین سمت چپ انتقال دهید. (کامپوزیشن)
  3. جهت ساخت اکولایزر، در مرحله ی بعد روی قسمت خالی همان قسمت، راست کلیک کرده و از سربرگ new ، solid را انتخاب نمایید. تنظیمات را به حالت پیش فرض تایید کنید.
  4. از قسمت سمت راست گزینه ی افکت اند پردیست را باز کرده و در قسمت سرچ آن عبارت audio spectrum را جستجو نمایید. پس از پیدا کردن عبارت سرچ شده، آن را روی solid ایجاد شده درگ کرده تا پنجره ای به صورت پیش فرض ظاهر شود.
  5. در قسمت audio layer موزیک را انتخاب نموده و گزینه های end frequency – max height را روی 500 تنظیم نمایید.
  6. در نهایت به منظور تغییر فرم اکولایزر می توان از گزینه ی Display option کمک گرفت.

پادکست در افتر افکت

نمونه پادکست های تهیه شده با افتر افکت

نمونه پادکست با افتر افکت بسیار متنوع و زیاد هستند. از هر موضوعی که فکرش را بکنید با کمک افتر افکت، پادکست تولید شده است. وقتی نگاه اجمالی به آثار منتشر شده می اندازیم، می بینیم که ساخت اکولایزر با افتر افکت بسیار محبوب بوده است. اکثر پادکستر ها از اکولایزر برای انتشار پادکست های خود بهره برده اند زیرا جذابیت بصری خاصی را ایجاد می کند. در روش ساخت پادکست با موبایل نیز امکان ایجاد اکولایزر وجود دارد.

چند نمونه از پادکست های افتر افکتی عبارتند از:

  • رادیو طور (شهاب سنگ)
  • آموزش اکولایزر (ارسطو اعتمادی)
  • آموزش ربع پرده کردن نت ها (فرشاد سپهر)

از افتر افکت برای ساخت فیلم های معروف زیادی نیز استفاده شده است که برخی از آنها عبارتند از:

اسپایدر من، ماتریکس، گودزیلا و فیلم های جنجالی مثل آقا و خانم اسمیت

 

نتیجه گیری

ساخت پادکست در افتر افکت به دلیل امکانات ویژه ای که دارد سبب حرفه ای تر شدن کار پادکستر ها می شود. از این رو در این مقاله سعی شده تا نکات کاربردی جهت استفاده از این نرم افزار ارائه شود. یکی از مشخصات ویژه ی این برنامه، سازگاری آن با نرم افزارهایی مانند: Photoshop و Premier است. اضافه کردن جلوه های ویژه و داشتن ساختاری لایه لایه باعث محبوبیت آن در بین استفاده کنندگان شده است.

ساخت پادکست در افتر افکت و طراحی اکولایزر نیز بسیار پرطرفدار است که توضیحاتی در مورد نحوه ساخت اکولایزر نیز داده شده است. ساخت پادکست با کاین مستر KineMaster هم روشی مطلوب است که در مقاله ای جداگانه در مورد آن توضیح داده شده.امید است با مطالعه ی این مقاله پادکست هایی جذاب ساخته و به بازار عرضه کنید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *