آیا می دانید گویندگی در کدام رشته است
در هنگام یافتن پاسخ مناسب سوال گویندگی در کدام رشته است متوجه خواهید شد که این رشته در هنرستان و دانشگاه به صورت مستقل تدریس نمی شود.
گویندگی در کدام رشته است؟ در پاسخ به این سوال باید عنوان کرد که رشته گویندگی در هنرستان به عنوان رشته مستقل تدریس نمی شود. در صورت تمایل به ادامه این رشته از مسیر هنرستان و در صورت ساکن بودن در کلانشهر تهران می توان در هنرستان غیر دولتی صدا و سیما شرکت کرد. برای یادگیری مهارت های این حرفه باید در رشته تولید برنامه تلویزیونی شرکت نمایید. همچنین امکان ورود به این حرفه از طریق شرکت در هنرستان های فنی و حرفه ای گروه هنر رشته تولید برنامه تلویزیونی وجود دارد.
مقدمه
1. پاسخ منطقی به سوال گویندگی در کدام رشته است؟
2. موقعیت شغلی گویندگی چگونه است؟
3. گویندگی در کدام رشته است و به چه شخصیتی نیاز دارد؟
4. شناخت وظایف گوینده
5. گویندگی در کدام رشته است و شاخه های مربوط به آن
پاسخ منطقی به سوال گویندگی در کدام رشته است؟
در پاسخ به این سوال که گویندگی در کدام رشته است باید عنوان کرد که حتی با شرکت در رشته هنر در دوران دبیرستان و شرکت در کنکور هنر رشته مستقل گویندگی در دانشگاه وجود ندارد. رشته کارشناسی حرفه ای گویندگی در دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت مجریان برگزار می گردد. برای ورود به این رشته می توان از طریق دانشگاه علمی کاربردی اقدام کرد.
موقعیت شغلی گویندگی چگونه است؟
پیش از یافتن پاسخ منطقی برای سوال گویندگی در کدام رشته است بهتر است موقعیت شغلی این حرفه را مورد بررسی قرار دهید. بدون شک می دانید که مهمترین و سرنوشت ساز ترین انتخاب در طول زندگی افراد انتخاب رشته می باشد. همواره توصیه می شود قبل از انتخاب رشته مورد نظر در رابطه با بازار کار و موقعیت شغلی آن به جمع آوری اطلاعات مفید بپردازید. در رابطه با گویندگی بهتر است بدانید که این حرفه در رسانه ملی یکی از مشاغل پردرآمد با جایگاه اجتماعی مناسب است. فرصت های شغلی گویندگی ممکن است به صورت قرارداد چند روزه یا چند ماهه ثبت گردد. در ابتدای ورود به این بازار کار اغلب قراردادها به این صورت بسته خواهند شد در صورت خوش شانس بودن پس از گذشت مدتی موفق به استخدام در این رسانه ملی خواهید شد.
پس از این که متوجه شدید گویندگی در کدام رشته است باید به دنبال کسب تجربه و مهارت در این زمینه باشید. تنها در این صورت است که قادر به دستیابی جایگاه شغلی بهتر خواهید بود. البته گویندگان می توانند در برنامه های دیگر که خارج از رسانه ملی برگزار می شوند همچون جشنواره ها، مراسم تفریحی و مسابقات نیز مشغول به فعالیت شوند. هرچه مهارت، تجربه و شهرت شما در این حرفه افزایش یابد درخواست کاری شما بیشتر خواهد شد و در نهایت به درآمد بالاتری دست خواهید یافت.
گویندگی در کدام رشته است و به چه شخصیتی نیاز دارد؟
پیش از این که متوجه شوید گویندگی در کدام رشته است باید بررسی کنید که آیا شخصیت شما مناسب این حرفه است؟ برای ورود به مشاغل مختلف ابتدا باید شخصیت خود را به خوبی درک نمایید. به عنوان مثال افراد خجالتی و درون گرا به سختی می توانند وارد رشته بازیگری شده و در این حرفه به موفقیت دست یابند. برای گویندگی نیز شخصیت فرد باید برون گرا باشد و از اعتماد به نفس بالا برخوردار باشد. همچنین فرد باید هنگام صحبت کردن در جمع راحت بوده و از قدرت و فن بیان بالا برخوردار باشد. در نهایت می توان گفت برای موفقیت در این حرفه باید تمرکز و آرامش خاطر زیادی داشته باشید. حافظه خوب و مهارت کلام بالا، قدرت نقد، بررسی و تحلیل هنگام گفتگو نیز از دیگر الزامات کسب موفقیت در این حرفه هستند.
یک گوینده همچنین باید قادر به مدیریت اتفاقات غیر منتظره در زمان اجرای زنده باشد. برای ورود به حرفه گویندگی باید قادر به انجام کارهای گروهی باشید. مهارت کلامی و فن بیان خوب نیز برای کسب موفقیت در این حرفه لازم و ضروری هستند. گویندگان به طور معمول شخصیت انعطاف پذیر داشته و به مباحث فرهنگی، سیاسی و اجتماعی علاقه مند هستند. همچنین قبل از ورود به این حرفه بهتر است در حوزه های مختلف به جمع آوری اطلاعات بپردازید. در صورتی که یک گوینده بتواند در زمینه های مختلف به تحقیق و بررسی بپردازد علاوه بر موفق بودن در اجرای برنامه قادر به تولید و اجرای برنامه های مختلف نیز خواهد بود. این امر باعث خواهد شد تا یک گوینده به تنهایی قادر به ساخت، تولید و اجرای پروژه های مختلف به صورت مستقل خواهد بود.
شناخت وظایف گوینده
همچنین توصیه می شود قبل از یافتن پاسخ سوال گویندگی در کدام رشته است به بررسی وظایف گوینده بپردازید. گویندگان اغلب مسئولیت اجرای برنامه های رادیویی، تلویزیونی و دیگر رسانه ها را بر عهده می گیرند. یک گوینده در حقیقت موظف است تا برنامه های تلویزیونی و رسانه ها را به بهترین نحو ممکن برای مخاطبان اجرا نماید. گویندگان موفق باید قادر به اجرای برنامه های فرهنگی، خبری، ورزشی، موسیقی، مسابقه، کودک، علمی و سیاسی باشند. پس از این که متوجه شدید گویندگی در کدام رشته است برای انتخاب آن بهتر است مهارت های کلامی و اعتماد به نفس خود را تقویت نمایید. از مهمترین الزامات گوینده موفق می توان به داشتن صدای خوب، ظاهر مناسب، اطلاعات و سواد بالا برای انتقال مفاهیم اشاره کرد.
یک گوینده باید قادر به برقراری ارتباط با مخاطب و مدیریت گفتگو در برنامه های مختلف باشد. موضوع اصلی در برنامه های مختلف ممکن است سیاسی، پزشکی، ورزشی و دیگر موضوعات باشد. گوینده باید بتواند برنامه و گفتگو را متناسب با موضوع و موارد مورد نیاز مخاطب مدیریت نماید. گوینده موفق برای وقت مخاطب ارزش قائل بوده و تلاش خود را به کار می گیرد تا برنامه را به نحوی پیش ببرد که نیاز مخاطب رفع شود و زمان او تلف نشود. یک گوینده باید قادر به استفاده از روش های مختلف برای برقراری ارتباط با مختلف و جلب توجه او باشد. یک گوینده باید به خاطر داشته باشید که نگاه کردن به دوربین، برقراری ارتباط چشم و زبان بدن باعث جلب توجه و تمرکز مخاطب خواهد شد. این امر در نهایت باعث خواهد شد مخاطب در طول برنامه روی موضوع متمرکز باشد.
گویندگی در کدام رشته است و شاخه های مربوط به آن
در پاسخ به سوال گویندگی در کدام رشته است باید عنوان کرد که رشته مستقل گویندگی در دانشگاه و دبیرستان وجود ندارد. گویندگی در حال حاضر کاربردهای مختلف بسیار زیادی دارد و شرکت های زیادی برای انجام فعالیت های مختلف گوینده استخدام می کنند. در صورت علاقه به این رشته با توجه به استعداد خود می توانید در یکی از شاخه های زیر فعالیت خود را آغاز نمایید.
- دوبله و صداگذاری فیلم
- صداگذاری انیمیشن ها
- صداگذاری و دوبله بازی کامپیوتری
- اجرای نمایش صوتی در رادیو
- گویندگی کتاب صوتی
- گویندگی مستند
- گوینده فیلم آموزشی
- گویندگی پادکست
- گویندگی ورزشی، علمی و فنی
- گویندگی برای تبلیغات
پس از یافتن پاسخ مناسب برای گویندگی در کدام رشته است توصیه می شود در دوره های آموزشی این حرفه شرکت کنید. با شرکت در این دوره ها می توان گویندگی را به صورت اصولی و پایه از سطح مبتدی تا متوسط آموخت. در این دوره ها تمام اصول گویندگی به صورت پایه ای آموزش داده خواهند شد و تجربه اساتید در اختیار هنرآموزان قرار خواهد گرفت.
پس از سپری کردن دوره های آموزشی و در صورت علاقه مندی به این حرفه می توان وارد بخش استخدام غیر حضوری سایت اتک شد. پس از ارسال نمونه کار در صورت مورد رضایت واقع شدن کارتان به شرکت های معتبر معرفی خواهید شد.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید