آشنایی با چاپ کارت ویزیت افست
در این مطلب به آشنایی با انواع چاپ کارت ویزیت از جمله کارت ویزیت افست و انواع متریال های مورد استفاده در چاپ کارت ویزیت خواهیم پرداخت.
کارت ویزیت افست از پر استفاده ترین انواع کارت ویزیت ها است. چرا که هزینه ی آن نسبت به دیگر انواع چاپ کارت ویزیت مناسب تر بوده و مناسب بسیاری از کسب و کار ها است. انواع مختلف متریال ها نیز تاثیر مهمی در هزینه و همچنین انتخاب نوع چاپ کارت ویزیت دارند. بنابراین می توان از آن ها در اکثر مشاغل و بیزینس ها استفاده نمود. کارت ویزیت افست را می توان به کمک متریال های مختلفی تولید نمود که در ادامه با آن ها آشنا می شویم. همچنین با شناسایی نیاز کسب و کار خود و ایجاد مزیت رقابتی در طراحی کارت ویزیت برای آن، خواهید توانست تعامل بهتری با مخاطب برقرار کنید.
مقدمه
در این مطلب به معرفی انواع چاپ کارت ویزیت، از جمله آشنایی با چاپ کارت ویزیت افست و چاپ کارت ویزیت دیجیتال، کارت ویزیت برش دار و چاپ دستی، خواهیم پرداخت. موضوعات زیر برای آشنایی بیشتر مورد بررسی خواهند گرفت.
• انواع مختلف متریال کارت ویزیت
• انواع مختلف چاپ کارت ویزیت
• چگونه بهترین متریال و نوع چاپ برای کارت ویزیت مورد نظر خود را انتخاب کنیم؟
• خلاقیت در بکارگیری متریال ها برای چاپ کارت ویزیت
• چگونه می توان به عنوان یک طراح کارت ویزیت مشغول به درآمد زایی شد؟
انواع مختلف چاپ کارت ویزیت
نوع چاپ کارت ویزیت مورد نظر، در نحوه طراحی کارت ویزیت اهمیت دارد. زمانی که شما به عنوان یک طراح کارت ویزیت مشغول به طراحی هستید، باید نوع چاپ آن را نیز، پیش از اقدام به طراحی مشخص کنید. انواع مختلف چاپ کارت ویزیت وجود دارد. از جمله؛ چاپ کارت ویزیت افست، چاپ کارت ویزیت دیجیتال، چاپ کارت ویزیت برش دار و چاپ دستی که در ادامه با هر کدام از آن ها آشنا می شویم.
• چاپ کارت ویزیت افست، برای کارت ویزیت هایی با تیراژ بالا مورد استفاده قرار می گیرد. در این نوع چاپ، متریال ها در برابر غلتک های حاوی جوهر قرار می گیرند و در زمان کم، با سرعت زیادی از میان آن ها می گذرند. به این ترتیب، اطلاعات و رنگ های طراحی شده روی غلتک ها، به متریال مورد نظر انتقال میابد. چاپ کارت ویزیت افست معمولا در حالتی مورد استفاده است که شما نیاز به بیش از ۱۰۰۰ قطعه کارت ویزیت داشته باشید.
• چاپ کارت ویزیت دیجیتال، بر خلاف کارت ویزیت افست، برای تیراژ پایین مورد استفاده قرار می گیرد. اگر نیاز به کمتر از ۱۰۰۰ قطعه کارت ویزیت دارید، می توانید از این نوع چاپ استفاده نمایید. در این نوع چاپ از پرینتر های دیجیتالی استفاده می شود. این پرینتر ها به وسیله جوهر موجود در کارتریج پرینتر به صورت لیزری، جوهر افشان، سوزنی، حرارتی و یا هر مکانیزم دیگری که پرینتر به وسیله آن کار می کند، اطلاعات را بر روی متریال مورد نظر شما چاپ می کنند. فرایند چاپ در این حالت هزینه بر تر و زمان بر تر است. اما کیفیت چاپ بالاتر بوده و امکان چاپ بر روی متریال های متنوعی وجود دارد.
• در چاپ کارت ویزیت های برش دار، از پرینتر ها و یا دستگاه های برشی استفاده می شود که توانایی برش نیم تیغ یا تمام تیغ داشته باشند. اگر کارت مورد نظر شما دارای برش هایی است که باید توخالی باشند از برش تمام تیغ و اگر دارای برش هایی است که شبیه خط چین یا پرفراژ طراحی می شوند، از برش نیم تیغ استفاده می شود.
• چاپ دستی نیز برای تولید کارت ویزیت هایی استفاده می شود که دارای طراحی های خاص بر روی متریال های خاصی هستند. در این روش معمولا از مهر ها و ابزار های حکاکی و تراش کاری خاص و ظریفی استفاده می شود.
انواع مختلف متریال کارت ویزیت
متریال کارت ویزیت، یکی از مهمترین بخش های تولید یک کارت ویزیت است. متریال یک کارت ویزیت می تواند تاثیر بسزایی در میزان کیفیت و همچنین جلب توجه مخاطب داشته باشد. کارت ویزیت های سلفونی، کارت ویزیت های گلاسه، کارت ویزیت های مقوایی، کارت ویزیت های پلاستیکی، کارت ویزیت های مخملی، کارت ویزیت های PVC و... از پر استفاده ترین انواع کارت ویزیت هستند. بهترین متریال برای چاپ کارت ویزیت افست، گلاسه، مقوا، سلفون و برخی پارچه ها هستند. در چاپ دیجیتال می توان علاوه بر این موارد، از برخی انواع کارت های پلاستیکی، PVC و... نیز استفاده نمود. اما متریال های خاصی نظیر چرم، چوب، یونولیت و پارچه های خاصی نظیر ابریشم، معمولا با چاپ دستی تهیه می شوند.
چگونه بهترین متریال و نوع چاپ برای کارت ویزیت مورد نظر خود را انتخاب کنیم؟
کارت ویزیت شما با توجه به نوع بیزینسی که دارید طراحی و تولید می شود. بنابراین اگر دارای یک بیزینس لاکچری هستید، بهتر است از طراحی کارت ویزیت لوکس بهره بگیرید و تعدادی کارت ویزیت شیک به صورت سفارشی، با تیراژ پایین، اما با کیفیت بالای متریال و چاپ دستی یا دیجیتالی، تولید نمایید. به علاوه اگر کسب و کاری نوآورانه و غیر رسمی دارید، می توانید از طراحی کارت ویزیت فانتزی، با متریال های خاص و چاپ دستی یا دیجیتالی استفاده کنید. در غیر این صورت اگر دارای یک بیزینس رسمی و ساختارمند هستید، پیشنهاد می شود از کارت ویزیت افست با متریال های ساده تر و استاندارد تری استفاده نمایید.
خلاقیت در بکارگیری متریال ها برای چاپ کارت ویزیت
پس از طی کردن مراحلی چون آشنایی با تکنیک ها و نرم افزار های طراحی کارت ویزیت، خلاقیت اساسی ترین رکن در این کار محسوب می شود. به کمک خلاقیت شما به عنوان یک طراح، یک بیزینس می تواند به زیبایی در خاطر مخاطب نقش ببندد. فراموش نکنید که متریال ها و نوع چاپ یک کارت ویزیت، تنها ابزاری برای نمایش بهتر خلاقیت شما هستند. اما نقش اصلی را ساختار ذهنی شما ایفا می کند.
در طراحی یک کارت ویزیت، شما می توانید بر اساس نوع بیزینس و حیطه فعالیت آن، از متریال های مختلف و نوع چاپ متنوع استفاده کنید. برای مثال اگر در حال طراحی کارت ویزیت برای یک چرم فروشی هستید، می توانید پیشنهاد دهید که کارت ویزیت کارفرما بر روی چرم و به صورت سفارشی و با تیراژ پایین طراحی شود. در مثالی دیگر، اگر بیزینس مورد نظر شما یک کتاب فروشی است، می توانید کارت ویزیت را به شکل یک نشان کتاب با طرح های متنوع، به صورت چاپ کارت ویزیت افست با تیراژ بالا تولید نمایید. بنابراین دریچه های خلاقیت خود را بگشایید و با میزان بودجه و زمانی که در اختیار دارید، به یاد ماندنی ترین کارت های ویزیت را طراحی کنید.
چگونه می توان به عنوان یک طراح کارت ویزیت مشغول به درآمد زایی شد؟
در صورتی که تمایل به کسب درآمد در حیطه طراحی کارت ویزیت هستید، وب سایت اتک را به شما معرفی می کنیم. مجموعه اتک به عنوان یک بستر اشتغال زایی به صورت اینترنتی مشغول به فعالیت بوده و به استخدام طراح کارت ویزیت می پردازد. پس از تکمیل فرم استخدام غیر حضوری از طریق راه های معرفی شده، کارشناسان ما رزومه ی شما را بررسی نموده و برای شروع همکاری با شما تماس خواهند گرفت. پس از آن می توانید با معرفی مدرسه اتک، در شرکت های معتبر تولید محتوا آغاز به کار نمایید.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید