بررسی جنبه های مختلف تصویرسازی فیزیکی و مفهومی

بررسی جنبه های مختلف تصویرسازی فیزیکی و مفهومی

تصویرسازی فیزیکی و مفهومی را معمولا برای ایجاد آیتم ها و شخصیت ها در بازی های ویدیویی و انیمیشن ها به کار می برند.


پیشگفتار


تصویرسازی فیزیکی و مفهومی یکی از شاخه های تصویرگری امروزی می باشد. با استفاده از این روش تصویرگران می توانند ایده تصویرگری مورد نظرشان را به مخاطبان ارائه کنند. همانطور که می دانید تصویرسازی شاخه ای از هنرهای زیبا است. با استفاده از آن می توانید جنبه های بصری مفاهیم و عواطف را به مخاطبان انتقال می دهند. 
تصویرسازی هنری است که معمولا در زمینه های تجارت و تبلیغات به کار می رود. با استفاده از این هنر می توانید به طراحی کاراکتر تبلیغاتی منحصر به فردی بپردازید. تصویرسازی فیزیکی و مفهومی را در سایر صنایع، فیلم ها بازی ها به عنوان متریال کاری استفاده می کنند تا بهترین تصویر از فضای کار را ایجاد کنند. این فرایند معمولا با چند تکرار ایجاد می شود. از این تکنیک معمولا برای ایجاد لباس، آیتم، شخصیت و محیط ها استفاده می کنند. 


مقدمه


آشنایی با انواع تصویرسازی فیزیکی و مفهومی


همانطور که قبلا اشاره کردیم تصویرسازی با استفاده از تکنیک های مختلفی نمایش داده می شود. یکی از مرسوم ترین تکنیک های تصویرسازی فیزیکی و مفهومی در سال 1916 توسط نقاشان کوبیسم مرسوم شده است. هنرمندان از این تکنیک با عنوان کلاژ یاد می کنند. 
تصویرسازی فیزیکی و مفهومی با استفاده از کلاژ به شما این امکان را می دهد که بتوانید با استفاده از تکه های کاغذ، پارچه و متریال های دیگر مانند روزنامه ها تصاویر بسیار زیبایی را خلق کنید. در حقیقت تصویرگران از این هنر برای انتقال یک مفهوم از یک متن استفاده می کنند. 

تصویرسازی
تصویرسازی فیزیکی و مفهومی با استفاده از پاستل و رنگ پلاستیک


افرادی که در حوزه هنرهای گرافیکی فعالیت می کنند می دانند که یکی از ابزارهای پرکاربرد در زمینه رنگ آمیزی پاستل ها هستند. می توانید با استفاده از پاستل ها به همراه آبرنگ و گواش کاراکترها و تصاویر زیبایی را خلق کنید. معمولا رنگ های پاستل بر روی زمینه های روشن زیبایی و نمود خاصی دارند. برای پیاده سازی این تکنیک بهتر است از کاغذهای پرز دار و زبرتری کمک بگیرید. با استفاده از چسب پودرهای رنگی می توانید رنگهای پاستل را به صورت برجسته نشان دهید. 
تصویرسازی به وسیله پاستل با استفاده از دو روش خشک و خیس انجام می شود. اگر قصد دارید روش خیس را برای طراحی انتخاب کنید باید بدانید که در این تکنیک می توانید پاستل را به عنوان یک مدیوم خیس در نظر بگیرید. هنگامی که رنگ ها به صورت خیس هستند مسلما از درخشش بیشتری برخوردار هستند و این امکان را دارید که آن ها را به صورت لایه لایه بر روی سطح مورد نظرتان پیاده سازی کنید. 
تکنیک خشک در تصویرسازی با پاستل به این شکل است که شما نمی توانید رنگ های مورد نظرتان را به صورت لایه لایه بر روی همدیگر قرار دهید. به این دلیل که رنگ ها حالت مات به خود می گیرند. در این روش رنگ ها مانند روش خیس با یکدیگر ترکیب نمی شوند. نکته قابل توجه ای که در این تکنیک وجود دارد ایجاد لایه های نازک از رنگ است. به این دلیل که وجود لایه های قطور غیر قابل کنترل است و سطح کار هموار نخواهد شد. یکی از تکنیک های بسیار پرکاربرد پاستل در تصویرسازی هاشور زدن و سایه زدن با پاستل است که زیبایی فوق العاده ای در اثر شما ایجاد خواهد کرد. 

تصویرسازی مدرن
تکنیک تصویرسازی با رنگ های اکریلیک


تصویرسازی فیزیکی و مفهومی با رنگ های اکریلیک در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. افرادی که قصد دارند از این تکنیک استفاده کنند باید کار کردن با رنگ روغن و آبرنگ را بلد باشند. برای اجرای طرح ها با رنگ های اکریلیک لازم است آن ها را با استفاده از آب به شکل رقیق در بیاورید. افرادی که در زمینه تصویرسازی فعالیت می کنند باید برای تکمیل مهارت های خود و ایجاد و طراحی کاراکتر مفهومی به این تکنیک تسلط داشته باشند. 
یکی از پرطرفدارترین تکنیک هایی که در تصویرسازی فیزیکی مورد استفاده قرار می گیرد تصویرسازی با مداد و مداد رنگی است. مدادها همیشه به عنوان یک گزینه فوق العاده برای ایجاد سایه های نرم و خلاقانه بوده اند. برای اجرای تکنیک مداد در هنر تصویرسازی انواع مختلفی از مدادها وجود دارند که طراح بر اساس نیاز خود می تواند از این مداد ها بهره بگیرد. 


لیتوگرافی


تصویرسازی فیزیکی و مفهومی از قدمت بسیار زیادی برخوردار است. لیتوگرافی یک واژه ی یونانی است که معنای آن سنگ می باشد. در حالت کلی این تکنیک را بر روی یک سطح صاف و صیقلی مثل سنگ مرمر با استفاده از وکس یا رنگ روغن اجرا می کنند. در حال حاضر می بینیم که این روش برای انتقال مفاهیم در کتاب های با تیراژ بالا و مجلات از این تکنیک استفاده می کنند. روش کار معمولا به این شکل است که برای ایجاد تصویر از مدادهای تخصصی استفاده می شود. به این شکل که به صورت مستقیم طرح را بر روی یک صفحه فلزی یا تخته سنگ اجرا می کنند. پس از این مرحله فرایند انتقال جوهر اجرا می شود. در پایان طرح مورد نظر را بر روی یک قطعه کاغذ قرار داده و آن را تحت فشار قرار می دهند تا طرح به آن منتقل شود. 

تصویرسازی فیزیکی و مفهومی
تکنیک های تصویرسازی در طول زمان


همانطور که قبلا هم اشاره کردیم هنر تصویرسازی سنتی در بخش های متعددی ارائه شده است. تصویرسازان از گذشته تا به حال با استفاده از این تکنیک ها پیام خود را به مخاطبان انتقال داده اند. برخی از این تکنیک ها شامل: تصویرسازی به وسیله تراشیدن چوب، حکاکی بر روی فلزات، تصویرسازی به وسیله مداد و مداد رنگی، تصویرسازی با ذغال می باشد. این تکنیک ها در گذشته بسیار مورد استفاده و توجه قرار می گرفتند و هنرمندان با استفاده از آن ها پیام های خود را به افراد انتقال می دادند. 


سخن پایانی


سیر تحول تصویرسازی از گذشته تا امروز به عنوان یک هنر گرافیکی بسیار مورد توجه بوده است. علاوه بر هنرهای سنتی امروزه با پیشرفت تکنولوژی شاهد ظهور تکنیک های مدرن و دیجیتالی در هنر تصویرسازی هستیم. یکی از تکنیک های دیجیتال که در هنر تصویرسازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است وکتور می باشد. متخصصان و طراحان حرفه ای که در زمینه تکنیک تصویرسازی از تجربه بالایی برخوردار هستند وکتور را به عنوان یک تکنیک مناسب برای خلق آثار هنری معرفی می کنند. برخی از تصویرهایی که به عنوان کاراکتر در اطراف می بینید حاصل استفاده از تکنیک وکتور هستند. 
تصویرسازی مدرن این امکان را برای طراحان به وجود آورده است که تصاویر مفهومی را با استفاده از نرم افزارهای مخصوص طراحی کنند و سپس خروجی آن را به صورت وکتور بگیرند. آن ها می توانند این خروجی را در سایزهای مختلفی ارائه کنند. به این دلیل که مهمترین ویژگی فایل های وکتور این است که تغییر سایز تصویر در کیفیت آن تغییری ایجاد نخواهد کرد. این تکنیک به عنوان یکی از زیر مجموعه های تکنیک های تصویرسازی دیجیتال شناخته می شود. تصاویر وکتور به شکل معمول با استفاده از تبلت های مخصوص یا قلم های دیجیتال طراحی می کنند. نرم افزارهایی مانند فتوشاپ از قابلیت وکتور بودن برخوردار هستند. تصاویر طراحی شده با استفاده از این تکنیک به هیچ عنوان دچار افت کیفیت نخواهند شد. 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *