ساخت پادکست با اینشات در چند مرحله ساده

ساخت پادکست با اینشات در چند مرحله ساده

ساخت پادکست با اینشات و یا اپلیکیشن گوگل پادکست تاثیر چندانی بر کیفیت فایل صوتی شما ندارد. آنچه که اهمیت دارد، نحوه ویرایش و مطالب پادکست است.

مقدمه


ساخت پادکست با اینشات به چه صورت است؟ آیا می توان با اینشات پادکست ساخت؟ شاید همه شما برنامه اینشات را به عنوان برنامه ویرایشگر عکس و ویدئو بشناسید؛ اما جالب است بدانید که با این اپلیکیشن می توان پادکست هم ساخت. ساخت و ادیت پادکست با اینشات از ساده ترین روش های تولید پادکست است. اپلیکیشن اینشات در نسخه های اندروید و آیفون قابل دسترس است و نحوه استفاده از آن بسیار ساده است. این موضوع سبب شده تا کاربران زیادی بتوانند از برنامه اینشات برای تولید پادکست استفاده کنند. امروزه افراد زیادی با استفاده از برنامه های ساخت پادکست در زمینه تخصصی خود محتوا تولید می کنند. به همین خاطر می توان گفت کسب درآمد از طریق پادکست حتی با یک گوشی هوشمند نیز ممکن است. ساخت پادکست با اینشات نکاتی در بر دارد که در این مقاله می خواهیم آنها را به شما معرفی کنیم. در ادامه این مطلب می خوانیم:


معرفی برنامه اینشات برای ضبط پادکست


بهترین روش ساخت پادکست چیست؟ اینشات نه اولین برنامه برای ساخت پادکست بوده و نه آخرین. برنامه ها، اپلیکیشن ها و نرم افزارهای زیادی برای ساخت پادکست طراحی شده اند که کاربران می توانند بسته به نیاز خود از آنها استفاده کنند. پیش از آنکه نحوه ساخت پادکست با اینشات را شرح دهیم، بهتر است نگاهی کلی بر این برنامه داشته باشیم. با استفاده از اینشات دیگر برای ساخت پادکست به کامپیوتر و یا لپ تاپ نیاز ندارید؛ چرا که این برنامه قابلیت های زیادی برای ساخت یک پادکست با کیفیت دارد. چنانچه شما هم گمان می کنید ضبط و ویرایش پادکست فقط از طریق کامپیوتر امکان پذیر است، سخت در اشتباه هستید! در دنیای گسترده اپلیکیشن ها، برنامه های خوب برای ساخت پادکست فراوان هستند که می توانید براساس نیاز خود آنها را انتخاب کنید.

ساخت پادکست با گوشی هوشمند
 
اینشات یک برنامه رایگان برای ضبط، ویرایش و تولید پادکست می باشد که قابلیت های زیادی دارد. در حقیقت باید گفت که این اپلیکیشن از محبوب ترین برنامه های ادیت عکس و ویدئو است. به طوری که اگر بخواهیم 10 اپلیکیشن تولید محتوا را رتبه بندی کنیم، بی شک اپلیکیشن اینشات جزو سه اپلیکیشن اول در این زمینه قرار می گیرد. اینشات هم مانند سایر اپلیکیشن ها قابلیت های مخصوص به خودش را دارد که شاید برخی افراد با آنها آشنایی نداشته باشند. لازم به ذکر است که استفاده از برخی اپلیکیشن ها نیازمند آموزش است و بدون آن نمی توانید از برنامه مورد نظر استفاده کنید. پس باید پیش از ساخت پادکست با اینشات ترفندها و امکانات این برنامه را بشناسید تا برای استفاده از آنها با مشکل مواجه نشوید.  

       
بررسی امکانات اینشات برای ویرایش فایل صوتی پادکست


به طور کلی از برنامه اینشات برای ضبط پادکست و ویرایش آن می توان استفاده کرد. آشنایی با اصول مهم و ابتدایی ویرایش فایل صوتی پادکست و ساخت آن برای هر پادکستر ضروری و لازم است. یکی از مهمترین امکانات اینشات ویرایش فایل صوتی پادکست است. دستکاری صداهای ضبط شده، موسیقی پادکست، جلوه های ویژه و... همه در راستای جذاب تر شدن پادکست و جذب مخاطب صورت می گیرند. به طور کلی فرآیند ویرایش و ساخت پادکست با اینشات به دو صورت انجام می گردد:
مخرب: با استفاده از این روش می توانید بلافاصله تغییرات مورد نظر را روی فایل اعمال کنید. همچنین برای اعمال جلوه های صوتی به قدرت پردازش بالایی نیاز نیست. ایراد این روش دشواری در رفع اشتباهات است. یعنی هنگام انجام ویرایش نمی توانید اشتباهات را برطرف کنید؛ بلکه تنها می توانید به شکل معکوس آنها را انجام دهید.
غیرمخرب: ویرایش پادکست در این روش به صورت بلادرنگ انجام می شود. با استفاده از این روش شما این امکان را دارید که مرتب افکت ها را تغییر دهید و یا آنها را حذف کنید. به عبارتی دیگر، می توانید فایل صوتی اصلی پادکست خود را ویرایش کنید. بدون آنکه افکت های صوتی به طور مستقیم بر روی فایل صوتی شما اعمال شوند. ناگفته نماند که برای استفاده از این روش باید به یک سیستم با قدرت پردازش بالا دسترسی داشته باشید.

چگونگی تولید محتوا با استفاده از برنامه اینشات

انتخاب روش مناسب برای ویرایش پادکست از اهمیت زیادی برخوردار است. همانطور که گفته شد، در روش ویرایش مخرب تمام تغییرات مستقیماً بر روی فایل صوتی شما اعمال می شوند. در حالی که در روش غیرمخرب نسخه اصلی فایل صوتی بدون تغییر می ماند. در هر حال، هر کدام از این روش ها مزایا و معایب خود را دارند. پس هنگام ویرایش پادکست این نکات را در نظر داشته باشید.    

     
نحوه شروع کار با اینشات برای تولید پادکست


با یادگیری نحوه ساخت پادکست با اینشات هم می توان درآمدزایی کرد. چگونه؟ با یادگیری نحوه ساخت پادکست با اینشات. ساخت پادکست با آیفون و یا هر گوشی هوشمند دیگری ممکن است. در سال های اخیر اینشات به یکی از اپلیکیشن های مطرح و محبوب ضبط و تولید پادکست تبدیل شده است. استفاده از ابزارها و یک برنامه کاربردی برای ساخت پادکست برای هر پادکستر (چه مبتدی و چه حرفه ای) اهمیت زیادی دارد. برنامه ای که برای ساخت پادکست انتخاب می کنید و همچنین ابزارهای مورد استفاده شما باید به گونه ای باشند که شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کند. اینشات از برنامه های کاربر پسند و ساده است. برای شروع کار با اینشات ابتدا لازم است اپلیکیشن را بر روی دستگاه خود دانلود، نصب و اجرا کنید. به محض باز کردن این برنامه با سه گزینه Video, Photo و Collage مواجه می شوید که تا حدودی می توان کاربرد هر گزینه را از روی نامشان تشخیص داد.

استفاده از امکانات اینشات برای ساخت پادکست
      
مراحل ساخت و ادیت پادکست با اینشات


ساخت پادکست با اینشات از روش های رایج و مرسوم تولید محتوای صوتی و یا تصویری است. خوب است بدانید که برنامه اینشات کاربردهای دیگری نیز دارد و تنها برای ساخت پادکست مورد استفاده کاربران قرار نمی گیرد. در این بخش می خواهیم مراحل ساخت و ویرایش پادکست با استفاده از اپلیکیشن Inshot به شما آموزش دهیم. پس از انتخاب گزینه Photo و باز کردن تصویر مورد نظر برای پادکست لازم است فایل صوتی که از قبل ضبط کرده اید را بر روی تصویر درج کنید. برای این کار، بر گزینه Music کلیک کنید. با باز کردن این صفحه سه قسمت Record, Tracks و Effects نمایش داده می شود. با انتخاب گزینه Tracks شما قادرید از فایل های صوتی موجود در گوشی خود استفاده کنید و یا آن را از اینترنت دانلود کنید. گزینه Effects برای استفاده از افکت های جالب برای پادکست می باشد. گزینه Record هم برای ضبط فایل صوتی در همان لحظه است و می توانید در خود برنامه پادکست ضبط کنید. 


خلاصه مطالب


تا اینجا با مراحل و نکات ساخت پادکست با اینشات آشنا شدید و دانستید که برای ساخت پادکست باید کمی صبر و حوصله به خرج داد. خلاقیت در ارائه مطلب به هنگام ساخت پادکست اهمیت زیادی دارد. احتمالاً ساخت پادکست با اینشات برای پادکسترهای تازه کار و افراد مبتدی کمی دشوار به نظر برسد. همانطور که می دانید، ساخت پادکست و کسب درآمد از این طریق فرآیندی زمانبر می باشد که مستلزم تلاش و صبر شماست. شایان ذکر است که با دانلود اپلیکیشن گوگل پادکست نیز می توان پادکست ساخت. اینکه چگونه پادکست گوش کنیم و چطور پادکست بسازیم بستگی به خودمان دارد. 


    

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *