نکات مهم طراحی شخصیت در تصویرسازی

نکات مهم طراحی شخصیت در تصویرسازی

طراحی شخصیت در تصویرسازی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. همانطور که می دانید هنر تصویرسازی یکی از قدیمی ترین تکنیک ها برای طراحی کاراکتر به شمار می رود.

طراحی شخصیت در تصویرسازی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. همانطور که می دانید هنر تصویرسازی یکی از قدیمی ترین تکنیک ها برای طراحی کاراکتر به شمار می رود. همانطور که می دانید تصویر سازی یکی از شاخه های هنر گرافیک به شمار می رود که تصویرگران با استفاده از تکنیک های آن به داستان پردازی می پردازند. در حقیقت تصویرسازی به عنوان یک نوع ترجمه بصری شناخته می شود که از معیارها و اصول خود پیروی می کند. با توجه به این موارد متوجه می شویم که تصویرسازی با نقاشی تفاوت زیادی دارد. در حال حاضر از این هنر در ساخت انیمیشن ها ، بازی های ویدیویی، کتاب ها و مجلات استفاده زیادی می شود. 
هنرمندان با استفاده از طراحی شخصیت در تصویرسازی تلاش می کنند تا متن یا پیام مورد نظر را به مخاطبان انتقال بدهند. برای ایجاد کاراکترهای مربوط به تصویرسازی لازم است از تکنیک ها و ترفندهای مختلفی بهره بگیرید. آشنایی با ترفندها و تکنیک های سنتی و مدرن باعث می شود طراحان بتوانند کاراکترهای تخصصی تر و حرفه ای تری را طراحی بکنند. برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی کاراکتر در تصویرسازی قصد داریم فاکتورهای مهم در این زمینه را مورد بررسی قرار دهید. 


مقدمه

اصول طراحی شخصیت در تصویرسازی


تصویرسازی یک هنر بصری است که بر اساس فضا و مکان محاسبه می شود. برای طراحی شخصیت در تصویرسازی لازم است که طراحان دو مقوله فضا و مکان را از همدیگر تفکیک کنند. نکته قابل توجه این است که در برخی موارد فضا می تواند شامل مقوله مکان هم باشد. فضا در تصویرسازی می تواند همه عناصر را در بر بگیرد و به کمک آن بار انتقال پیام احساسی را که لازم است به وسیله کاراکتر انتقال دهد.
شما می توانید در تصویرسازی از فضاهای مختلفی مانند تخیلی، اسطوره ای، فانتزی، ترسناک، واقعی، رویایی، کودکانه و..... برای نمایش کاراکتر خود استفاده کنید. پس از انجام این مرحله طراح باید براساس زاویه دید خود به طراحی کاراکتر و عناصر مربوط به آن بپردازد. در مورد مکان می توانید کاراکتر خود را در یک مکان به خصوص قرار دهید. نکته مهمی که پس از انتخاب مکان وجود دارد این است که شما قصد دارید کاراکتر خود را از چه زاویه دیدی طراحی کنید. زوایای مختلفی برای این امر وجود دارد که بسته به دیدگاه طراح می باشد. 

طراحی کاراکتر در تصویرسازی
نکات مهم در طراحی شخصیت در تصویرسازی


طراحی شخصیت در تصویرسازی همانطور که می دانید دارای بخش های مهمی است که با استفاده از آن می توانید بار مفهومی و حسی کاراکترها را به مخاطبان انتقال دهید. برای ایجاد و طراحی کاراکتر مفهومی در تصویرسازی به سه گزینه نکات تکنیکی، نکات کلی و توجه به بستر مخاطب نیاز دارید. با کمک این موارد می توانید به طراحی کاراکتر تاثیرگذاری در تصویرسازی دست پیدا کنید. 
طراحی شخصیت در تصویر سازی در بخش نکات کلی متضمن رعایت 5 بخش مختلف می باشد. در ابتدای امر باید زاویه طراحی خود را برای ایجاد کاراکتر مشخص کنید. شما در این جا تصمیم می گیرید طراحی کاراکتر دو بعدی یا طراحی کاراکتر سه بعدی را انتخاب کنید. لازم است ابتدا شخصیت ها را ایجاد کنید سپس از زوایای مختلفی آن ها را مورد بررسی قرار دهید. 
یکی از موارد دیگر که برای طراحی کاراکتر در تصویرسازی حائز اهمیت است رعایت سادگی است. یعنی در عین اینکه لازم است ویژگی های متمایز کننده برای شخصیت مورد نظرتان قائل می شوید از شلوغی و افزودن جزئیات اضافی خودداری کنید. در اینجا سوالی پیش می آید که تکلیف بزرگنمایی و اغراق نمایی شخصیت ها در تصویرسازی چه می شود. باید بگوییم بزرگنمایی کاراکترها در این جا باید بر اساس ویژگی های درونی آن ها انجام بگیرد تا تاثیرگذاری بیشتری را داشته باشد. یکی از نکات دیگری که نباید هنگام طراحی کاراکتر در تصویرسازی فراموش کنید ایجاد تمایز و منحصر به فرد بودن است. در مرحله پایانی لازم است که به کاراکتر مورد نظرتان مق ببخشید تا واقعی تر شود. 

طراحی شخصیت در تصویرسازی
نکات تکنیکی طراحی کاراکتر


طراحی کاراکتر در تصویرسازی را می توانید با استفاده از تکنیک هایی بهبود ببخشید. کیفیت در خطوط یکی از مواردی است که با استفاده از آن ها می توانید حس ها و حالات شخصیت را به راحتی القا کنید. برای انجام این فرایند باید به نازکی، نرمی، کلفت بودن و صاف، منحنی بودن خط ها دقت کنید. یکی دیگر از تکنیک های مهم در اینجا استفاده از رنگ است. برای نشان دادن حس و حال یک شخصیت می توانید از رنگ ها کمک بگیرید. برای ایجاد یک کاراکتر حرفه ای لازم است به پالت های رنگی توجه ویژه ای داشته باشید. زمانی که شما به پالت های رنگی توجه می کنید به این معنی است که از رنگ های خنثی، مکمل، متضاد و ... در جای درستی استفاده می کنید. در حالت کلی نباید در استفاده از رنگ ها اغراق کنید. تاثیر آناتومی بدن در طراحی کاراکتر را فراموش نکنید استایل و فیگور می تواند نقش زیادی در این زمینه داشته باشد. 
دو موضوع قابل توجه دیگر در هنگام طراحی شخصیت برای تصویرسازی لباس و حالات چهره می باشد. شما می توانید با استفاده از لباس و اکسسوری احساسات و هیجانات کاراکتر خود را به راحتی انتقال دهید. حالات چهره نیز نقش زیادی در انتقال احساسات و هیجانات بر عهده دارد. نکته ی بسیار مهم دیگری که باید به آن توجه ویژه ای شود توجه به مخاطب و بستر کار در حین شخصیت پردازی است. این مسائل بیرون از طراحی کاراکتر انجام می گیرد. همین امر باعث می شود که در انتخاب نوع طراحی شما تاثیر زیادی داشته باشد. در هنگام طراحی باید به پرسونای مخاطب توجه زیادی داشته باشید و آن را بر اساس نوع، سن و جنس مخاطبان طراحی کنید. 

تصویرسازی

مهمترین تکنیک های تصویرسازی را بشناسید


طراحی کاراکتر در تصویرسازی همانطور که اشاره کردیم از اهمیت زیادی برخوردار است. هنرمندان این حوزه برای ایجاد یک کاراکتر مناسب از تکنیک های مختلفی استفاده می کنند. یکی از تکنیک هایی که در سال های اخیر بسیار مورد توجه واقع شده است تصویرسازی دیجیتال می باشد. در حال حاضر شاهد پیشرفت های مهمی در زمینه نرم افزارهای کامپیوتری هستیم. اکثر حوزه های تصویر سازی و تصویرگری نیز با توجه به این دستاوردها به سمت دیجیتالی شدن پیش می روند. برای طراحی کاراکتر در تصویرسازی اپلیکیشن های مختلفی وجود دارد. استفاده از این اپلیکیشن ها باعث می شود که دقت و سرعت عمل طراحان نیز افزایش پیدا کند. 
امروزه شاهد این هستیم که هنرمندان زیادی در حوزه تصویرسازی از تکنیک ها و ابزارهای دیجیتال استفاده می کنند. برای طراحی دقیق تر می توانید از قلم های نوری و تبلت های دیجیتال استفاده کنید. استفاده از این ابزارهای مهم باعث شده که دست طراحان در ایجاد طرح و کاراکترهای حرفه ای باز تر باشد و بتوانند خلاقیت خود را بهتر از گذشته به نمایش بگذارند. با استفاده از ابزار طراحی کاراکتر دیجیتال می توانید به سادگی اشتباهات را تصحیح کنید. به دلیل وجود امکانات بسیار زیادی که در این زمینه وجود دارد تصویرسازی دیجیتال برای بینندگان جذاب تر می باشد. شما می توانید به سادگی از رنگ های درخشان و فوق العاده استفاده کنید. دیگر تکنیک های تصویرسازی شامل تصویرسازی با پاستل و رنگ پلاستیک،تصویرسازی با کلاژ، تکنیک نقاشی با رنگ های اکریلیک،تصویرسازی با مداد و مداد رنگی، لیتوگرافی می باشند. 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *