آموزش تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی موبایل

آموزش تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی موبایل

برای انجام تدوین حرفه ای با گوشی می توانید از نرم افزارهای مختلف که برای این منظور طراحی و تولید شده اند استفاده کنید.

پیشگفتار 


تدوین حرفه ای با گوشی به طور معمول آخرین مرحله تولید ویدیو توسط گوشی قبل از عرضه و مشاهده آن است. تدوین ویدیو با گوشی اغلب زمان بر است. در ادامه تکنیک های ارزشمند برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای را برای شما آورده ایم. امیدواریم این تکنیک های تدوین ویدیو تا حد زیادی توسط گوشی موبایل به شما کمک کنند.

مقدمه

1.    ایجاد دایرکتوری از پروژه خود برای تدوین حرفه ای با گوشی
2.    از بین بردن قسمت های اضافه
3.    انتخاب عاقلانه نرم افزار تدوین با گوشی
4.    عدم استفاده از برش پرشی از مهمترین تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی
5.    استفاده از منبع جایگزین برای صدا در تدوین حرفه ای با گوشی
6.    تغییر نماها
7.    روایت یک داستان از دیگر تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی
8.    انتخاب بک گراند تمیز از اصول تدوین حرفه ای با گوشی

ایجاد دایرکتوری از پروژه خود برای تدوین حرفه ای با گوشی

یکی از تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی ایجاد دایرکتوری از پروژه مورد نظر می باشد. در صورتی که قصد تدوین پروژه ای بزرگ را برای اولین بار داشته باشید قبل از انجام هرگونه اقدامی بهتر است یک فهرست پروژه ایجاد نمایید. این کار بسیار ساده است برای این منظور تنها کافی است یک پوشه پروژه ایجاد نموده و پوشه های دیگر با نام های فوتیج های خام، اصوات، موسیقی، تصاویر و گرافیک را به آن انتقال دهید. حال باید تمامی فایل ها را بر اساس نوع آن ها در پوشه مربوطه قرار داد.
امکان نوشتن توضیحی کوتاه در رابطه با آنچه در هر فایل رخ می دهد نیز وجود دارد. فایل پروژه را نیز می توان در این پوشه قرار داد و به ایجاد پوشه ای خاص برای آن نخواهید داشت. این کار علاوه بر این که باعث می شود پروژه تان منظم شود دسترسی شما به فایل ها را نیز آسان خواهد ساخت. زمانی که به لوازم مورد نیاز خود با سرعت دسترسی پیدا کنید، سرعت انجام کار مورد نظرتان نیز افزایش خواهد یافت.

تدوین حرفه ای با گوشی موبایل

از بین بردن قسمت های اضافه

برای تدوین حرفه ای با گوشی ابتدا و انتهای هر کلیپ را برش بزنید و قبل از اضافه کردن آن ها به کار، قسمت های مهم و اصلی آن را پیدا کنید. هیچ بیننده ای تمایلی به مشاهده بخش های اضافه و غیر مهم کلیپ ندارد. از این رو همواره توصیه می شود فایل ها را مختصر و مفید کنید.

انتخاب عاقلانه نرم افزار تدوین با گوشی

یکی دیگر از تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی انتخاب نرم افزار به صورت عاقلانه است. هنگام انتخاب یک نرم افزار مناسب برای تدوین با گوشی یک پروژه ساده که شامل چندین کلیپ می شود که عناوین در آن ها نمایش داده می شوند، باید نرم افزارهایی همچون Windows Movie Maker ,Youtube video editor را مورد استفاده قرار دهید.
در صورت نیاز به نرم افزارهای پیشرفته که این امکان را در اختیار شما قرار دهند تا ویدیو را مانند فتوشاپ لایه بندی کنید و قابلیت استفاده از میانبرهای کیبورد را داشته باشد، نرم افزار Adobe Premiere Pro گزینه خوبی برای شما خواهد بود.
در هنگام انتخاب این نرم افزار باید این نکته را به خاطر داشت که استفاده از آن به آموزش و یادگیری نیاز دارد. برای شروع این کار شما می توانید از نرم افزارهای آماتوری همچون Adobe Premiere Elements, Final Cut Pro X, Sony Vegas استفاده کنید.

عدم استفاده از برش پرشی از مهمترین تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی

برای تدوین ویدیو با گوشی یک مصاحبه این نکته را باید به خاطر داشت که بخش هایی در آن وجود دارد که مصاحبه شونده تنفس می کند و یا آواهایی مانند "ام" را تکرار می کند. امکان جایگزینی این بخش ها با استفاده از تکنیک های Cutaway, b-roll با محتوایی مرتبط به همان مصاحبه برای تدوینگر وجود خواهد داشت. در صورت انجام این کار با دقت بالا صحبت های مصاحبه شونده بدون وقفه مانند بلندگو شنیده خواهد شد. در نهایت باعث جذابیت کار خواهد شد.
برای تدوین حرفه ای با گوشی یک تدوینگر به سیستم های پیشرفته همچون Adobe Premiere, Final Cut نیاز خواهد داشت. امکان لایه بندی ویدیو با استفاده از برنامه های حرفه ای وجود دارد در صورتی که برنامه iMovie این امکان را در اختیار شما قرار نخواهد داد.

آموزش تدوین حرفه ای با گوشی

استفاده از منبع جایگزین برای صدا در تدوین حرفه ای با گوشی

برای ضبط صدای واضح و خوب همیشه به منبعی غیر از دوربین نیاز خواهید داشت. در صورت وجود این امکان برای شما بهتر است با استفاده از یک میکروفن یا سیستم ضبط جداگانه صدا را ثبت نمایید.
در صورت دسترسی به افراد برای ضبط صدا به صورت زنده می توانید از او بخواهید تا صدا را به صورت جداگانه ضبط نماید. سپس امکان همگام سازی آن با فایل شما وجود خواهد داشت.
امکان انجام دادن این کار با تطبیق شکل موج ها، صدای کف زدن و با استفاده از نرم افزار PluralEyes برای شما وجود دارد. عملکرد همگام سازی نرم افزار Adobe Premiere نیز مشابه است.
تدوینگران غیرحرفه ای به طور معمول از انجام این کار صرف نظر می کنند. در صورت امکان بهتر است از یک میکروفن استفاده کنید تا امکان اتصال آن به صورت مستقیم به دوربین وجود داشته باشد. این کار به عنوان راه حلی عالی برای ضبط بهتر صدا با سرعت بالا محسوب می شود. همواره توصیه می شود از تکیه بر میکروفن پیشفرض دوربین و منبع صدای اصلی خودداری نمایید.

تغییر نماها

نکته مهم دیگر که هنگام تدوین حرفه ای با گوشی باید در نظر گرفته شود این است که محتوا از لحاظ بصری باید جالب توجه باشد. برای کل ویدیو از یک نما استفاده نکنید و سعی کنید فیلمبرداری را از زوایای مختلف انجام دهید.
این کار در تدوینگری ویدیو با گوشی همچون استفاده از دو دوربین برای سوئیچ کردن بین آن ها و ضبط مصاحبه محسوب می شود. با استفاده از این روش می توان بخش های اضافه ویدیو را نیز مخفی کرد. در صورت استفاده از این کات ها به تعداد کم نیازی به استفاده از آن برای هر ثانیه نخواهید داشت. یکی از نکات مهم که در این زمینه باید در نظر داشت این است که کات ها باید همگام با ضرب موسیقی و یا در زمان وقفه صحبت افراد قرار گیرند.

روایت یک داستان از دیگر تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی

هنگام تدوین حرفه ای با گوشی همواره توصیه می شود تا یک داستان را روایت نمایید. این نکته را به خاطر داشته باشید که شروع، وسط و پایان اساس قصه گویی را تشکیل می دهند. تدوینگران حرفه ای به طور معمول داستان سرایان خوبی هستند. در صورت تدوین ویدیو توسط تدوینگران غیر حرفه ای تنها نماهای مختلف وجود خواهند داشت که با یکدیگر ارتباطی ندارند. تدوینگران حرفه ای ساختار ویدیو نهایی را می سازند از این رو دستمزد این افراد بسیار بالاست. حتی اگر قصد حرفه ای شدن در این کار را نداشته باشید با پیروی از این تکنیک ها قادر به تدوین حرفه ای با گوشی موبایل خواهید بود.

تکنیک های تدوین حرفه ای با گوشی

انتخاب بک گراند تمیز از اصول تدوین حرفه ای با گوشی

از مهمترین اصول فیلمبرداری با موبایل انتخاب پس زمینه مناسب است. برای این منظور توصیه می کنیم مطلب اصول هتری تدوین را مطالعه نمایید. یک پس زمینه نامرتب که حواس مخاطب را پرت می کند باعث می شود فیلم شما غیرحرفه ای به نظر برسد. از این رو در تدوین حرفه ای با گوشی توصیه می شود یک پس زمینه هماهنگ با موضوع فیلم خود انتخاب نمایید. از استفاده از پس زمینه های ساده، یکنواخت، بی روح، شلوغ، ترسناک و زشت تا حد امکان خودداری نمایید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *