بهترین پادکست های فارسی داستانی کوتاه و طولانی
بهترین پادکست های فارسی داستانی به داستان های کوتاه و طولانی، تاریخی و داستان های واقعی تقسیم بندی می شوند.
بهترین پادکست های فارسی داستانی پیشنهاد خوبی برای دوستداران داستان است. امروزه به دلیل اینکه روش های تولید محتوا تغییراتی کرده است، پادکست ها بطور ویژه ای مورد استقبال قرار گرفته اند. دیگر کسی تمایل به خواندن مطالب طولانی ندارد و تولید محتواهای ویدئویی نیز دردسرهای خاص خود را دارند. بنابراین تمایل افراد بیشتر به سمت تولید و گوش دادن به پادکست کشیده شده است.
بهترین پادکست های فارسی داستانی این امکان را به افراد می دهند که در هرجا و هر موقعیتی که هستند داستان های فارسی را گوش دهند. حتی در زمان رانندگی و پیاده روی نیز می توان پادکست های مورد علاقه ی خودتان را به صورت آنلاین و یا دانلود شده (آفلاین) گوش دهید. وجود مشغله های متعدد در دنیای امروزی اهمیت تولید پادکست ها را چند برابر کرده است. در این مقاله سعی بر آن است تا بهترین پادکست ها با موضوعات مختلف معرفی شوند.
آموزش زبان از طریق پادکست موضوعی است که در یک مقاله ی کامل و جداگانه به بررسی آن پرداختیم.
عناوین مقاله
به منظور معرفی بهترین پادکست های فارسی داستانی بهتر از موارد زیر مورد بررسی قرار گیرند:
1- بهترین پادکست های داستانی کوتاه
2- بهترین پادکست های داستانی طولانی
3- بهترین پادکست های فارسی داستانی با داستان واقعی
4- بهترین پادکست ها با داستان تاریخی
5- معروف ترین پادکست های داستانی فارسی
بهترین پادکست های داستانی کوتاه
پادکست های داستانی کوتاه همانطور که از نامش پیداست، در زمانی کوتاه داستان را نقل می کنند. این نوع پادکست ها معمولا چند قسمتی بوده و مخاطب مشتاق است تا بداند در قسمت های بعدی پادکست چه اتفاقاتی قرار است رخ دهد. از جمله بهترین پادکست های داستان کوتاه عبارتند از:
- رادیو چهرازی
- رادیو قهوه آخر شب
- چیروک
- ترپند
رادیو چهرازی روایت کننده ی داستانی است که در آن چند بیمار که در بیمارستان روانی بستری هستند، با یکدیگر گفتگو می کنند. این داستان 4 کاراکتر دارد که یکی از آنها زنی است به نام دلبر. دلبر در هیچ یک از قسمت های داستان صحبت نمی کند اما همه را دلباخته ی خود کرده است.
یکی از بهترین پادکست های داستانی کوتاه رادیو قهوه آخر شب است. از سال 1394 داستان های کوتاهی توسط زوجی به نام امیری نژاد منتشر شد. آنها از موسیقی های روح نواز در این پادکست ها استفاده می کنند که بسیار دلنشین است. داستان های کوتاه چیروک نیز روایت کننده ی کتاب های مکتوب نشده ای هستند که حال و هوایی نوستالژیک دارند. ترپند هم در مورد ضرب المثل هایی است که در بین مردم رواج دارد. از جمله آثار این داستان ها می توان به «آتیش بیار معرکه» و «خَرِ ما از کُرگی دُم نداشت» اشاره کرد.
بهترین پادکست های داستانی طولانی
پادکست های داستانی طولانی (مخاطبین خاص) خود را داشته و آنقدر جذاب هستند که دنبال کنندگان آنها برایشان مهم نیست که داستان چقدر طول می کشد. آنها ترجیح می دهند در اوقات فراغت خود داستان هایی را گوش دهند که موضوعات متفاوتی دارند. البته برخی از این پادکست ها دارای محدودیت سنی بوده و مناسب همه ی سنین نیستند. از جمله بهترین پادکست های داستان طولانی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- ساعت صفر
- جمشید
یکی از بهترین پادکست های داستانی طولانی ساعت صفر است. راوی این پادکست، امین متین است که کار خود را از سال 1398 آغاز کرد و روایتگر داستان های جنایی و معمایی می باشد. از جمله بهترین اپیزودهای این پادکست می توان به مزاحم تلفنی، گمشدهها، بهیموت اشاره کرد. پادکست جمشید نیز داستانی طولانی است که در اپیزودهای کوتاه منتشر شده است که روایتگر زندگی شخصی جمشید است.
بهترین پادکست های فارسی داستانی با داستان واقعی
پادکست های فارسی با داستان واقعی روایت کننده ی ماجراهای واقعی هستند که در زندگی افراد اتفاق افتاده است. در این قسمت برخی از این داستان ها را معرفی کرده و به بررسی آنها می پردازیم. پرطرفدارترین این داستان ها عبارتند از:
- چنل بی
- آن
- راوی
«چنل بی» در زمینه ی ارائه ی پادکست هایی با داستان های واقعی جزو بهترین ها قرار دارد. راوی این پادکست ها علی بندری است که داستان های واقعی را در یک رسانه ی انگلیسی، برای شنوندگان ایرانی روایت می کند. اکثر پادکست های این مجموعه دارای اپیزود هایی است که به صورت سریالی بازگو کننده ی وقایع هستند. از مشهورترین این داستان ها می توان به (اشو و آتیلا)، (جنتلمن)، (سیلک رود) و ... اشاره کرد.
یکی دیگر از پادکست های فارسی با داستان واقعی «آن» است. اولین اپیزود این پادکست در سال 1397 منتشر شد و در حال حاضر نیز تولید پادکست های داستانی ادامه دارد. در این پادکست که راوی به عنوان اول شخص صحبت می کند، سعی دارد با همزاد پنداری، درک وقایع را برای شنونده راحت تر کند. از مهمترین آثار این پادکست می توان به (من تقریبا جنایتکار بودم) و (به آینه نگاه کردم) اشاره کرد.
بهترین پادکست ها با داستان تاریخی
بهترین پادکست ها با داستان تاریخی روایت کننده ی وقایع و حوادث گذشته است. از جمله این پادکست ها که ایرانی هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پادکست گازت
- تاریخ مطبوعات ایران
- امیرکبیر
- پادکست قاب تاریخ
- محمدعلی فروغی و ساختارهای نوین مدنی
بهترین پادکست ها با داستان تاریخی که مربوط به تاریخ جهان است نیز عبارتند از:
- پادکست پاراگراف
- امپراتوری بیزانس
- تمدن مایا
- پادکست پرچم سفید
- موسولینی
- نبردهای جنگ جهانی دوم ۱۹۴۲-۱۹۳۹ (جلد اول)
- پادکست رخ
- پادکست راکست
از کجا پادکست گوش کنیم؟ در ادامه ی مقاله، دسترسی به پادکست ها با لینک دهی انجام شده است.
معروف ترین پادکست های داستانی فارسی
معروف ترین پادکست های داستانی فارسی عبارتند از :
- پادکست داستان فارسی چنل بی
- رادیو چهرازی
- پادکست داستان فارسی ساعت صفر
- رادیو شهرزاد
- پادکست داستان فارسی آن
- پادکست فارسی داستان چیروک
- رادیو دیو
- رادیو قهوه آخر شب
- پادکست داستان فارسی راوی
- پادکست داستان فارسی راننده تاکسی
معروف ترین پادکست های داستانی فارسی (جنایی معمایی) عبارتند از:
- آخرین شاهد
- پادکست جنایی فارسی برادرز
- پادکست فارسی داستان قتل مرموز
- پادکست داستان فارسی فیکشن
- پادکست حقوقی سرجوخه
- پادکست فارسی داستان واقعی جنایی جنون
بدین ترتیب برای هر سلیقه ای پادکستی وجود دارد که هر فرد با توجه به علایق خود می تواند اپیزودها را گوش کند. دنیایی که پر از پادکست های داستانی است، به دنیای انیمهها شباهت زیادی دارد!
نتیجه گیری
بهترین پادکست های فارسی داستانی در دسته های گوناگونی طبقه بندی می شوند. این نوع پادکست ها، دارای داستان های کوتاه و طولانی هستند که هر فرد با توجه به علاقه ی خود می تواند آنها را انتخاب نماید. برخی از داستان های کوتاه نیز از اپیزودهای کوتاه تشکیل شده است که شنونده را ترغیب می کند تا اپیزودهای بعدی را نیز دنبال کند.
بهترین پادکست های فارسی داستانی به دسته های: داستانی کوتاه – داستانی طولانی - داستانی با داستان واقعی – تاریخی و ... تقسیم بندی می شوند. امید است با مطالعه ی این مقاله بتوانید پادکست مورد علاقه ی خود را بیابید و از شنیدن آن لذت ببرید. به کمک این اپیزودها می توانید مدتی از روز خود را به شنیدن داستانهای جذاب و سرگرم کننده، اختصاص دهید و با شخصیت های آنها همزاد پنداری کنید.
پاسخ دهید
اولین نظر را شما ثبت نمایید
نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید