مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای

مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای

یک تدوینگر حرفه ای باید مجموعه ای از مهارت ها را کسب نماید تا بتواند در این حرفه به موفقیت دست یابد.

پیشگفتار

تدوینگر حرفه ای باید روی آموزش دیدن و خود سرمایه گذاری کند. به طور کلی می توان گفت موفقیت در موقعیت های شغلی مختلف به مجموعه ای از مهارت ها نیاز دارد، یک تدوینگر حرفه ای نیز باید مجموعه ای از مهارت ها را داشته باشد تا قادر به حتی تدوین حرفه ای با گوشی به صورت کاملا تخصصی باشد. در ادامه قصد داریم تا مهارت های مورد نیاز در این حرفه را به صورت مختصر مورد بررسی قرار دهیم.

مقدمه

1.    یک تدوینگر حرفه ای چه مهارت هایی باید داشته باشد؟
2.    خلاقیت یکی از مهارت های مورد نیاز یک تدوینگر حرفه ای
3.    داشتن دید هنری
4.    دقت و توجه به جزئیات
5.    مهارت های ارتباطی عالی
6.    توانایی انجام کار تیمی
7.    مهارت های کامپیوتری خوب از موارد ضروری برای تبدیل شدن به تدوینگر حرفه ای
8.    داشتن مهارت کارگردانی و زیبایی شناسی
9.    اهمیت تجربه در تدوین برای تدوینگر حرفه ای
10.    افزایش سرعت عمل
11.    تغییر دادن جهت نشستن
12.    مشاهده بیشتر کارهای تدوین

یک تدوینگر حرفه ای چه مهارت هایی باید داشته باشد؟

موقعیت های شغلی مختلف به صورت روزانه به جامعه معرفی می شوند، در صورت همراهی این موقعیت های شغلی با شور، شوق و علاقه منبع درآمد خوبی برای افراد شاغل در زمینه های مختلف ایجاد خواهد شد. یکی از موقعیت های شغلی عالی با منبع درآمد فوق العاده، شغل تدوینگری است. در صورت آموزش مهارت های تدوینگر حرفه ای و پیش گرفتن این حرفه به صورت اصولی، کسب درآمد از تدوینگری روشی عالی خواهد بود. هر حرفه دارای مراحل مختلف است که باید به ترتیب طی شوند، انجام درست مراحل مسیر رسیدن به موفقیت در زمینه های مختلف را هموار می سازد. در صورت شرکت در دوره آموزش تدوین حرفه ای با این مهارت ها بیشتر آشنا خواهید شد.

مهارت های تدوینگر حرفه ای

خلاقیت یکی از مهارت های مورد نیاز یک تدوینگر حرفه ای

یکی از مهارت های یک تدوینگر حرفه ای خلاقیت است. لازم به ذکر است که تقریبا تمامی کارهای هنری به خلاقیت زیاد نیاز دارند تا بتوان محصول مورد توجه مخاطبان را ارائه داد. یک تدوینگر حرفه ای نیز باید دیدگاه ها و نظرات مخاطبان مختلف را شناسایی کرده و با استفاده از قدرت خلاقیت خود و روش های مختلف اثرگذاری یک فیلم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.

داشتن دید هنری

از دیگر مهارت های مورد نیاز یک تدوینگر حرفه ای می توان به داشتن دید هنری اشاره کرد. در صورت داشتن دید هنری یک تدوینگر قادر به درک درست روند کار، ایده ها و نظرات فیلمساز خواهد بود.

دقت و توجه به جزئیات

یک تدوینگر حرفه ای باید دقت و توجه بالا به کوچک ترین موارد موجود در صحنه داشته باشد. همچنین تدوینگر باید بتواند این جزئیات را به نحو صحیح و بر اساس داستان فیلم در کنار یکدیگر قرار دهد.

مهارت های ارتباطی عالی

یک تدوینگر حرفه ای باید دارای مهارت های ارتباطی عالی باشد تا بتواند با کارگردان و تهیه یک پروژه ارتباط نزدیک برقرار کند.

توانایی انجام کار تیمی

یک تدوینگر برای همکاری با عوامل فیلمسازی همچون کارگردان و صدابردار باید قادر به انجام کارهای تیمی به بهترین نحو باشد. به طور کلی هدف تدوینگر از انجام کارهای تیمی تهیه یک محصول ارزشمند و باکیفیت می باشد.

مهارت های کامپیوتری خوب از موارد ضروری برای تبدیل شدن به تدوینگر حرفه ای

امروزه بسیاری از کارهای تدوین با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری انجام می گیرد از این رو یک تدوینگر حرفه ای باید قادر به استفاده از کامپیوتر و این نرم افزارها به خوبی باشد.
یک تدوینگر حرفه ای باید بر چندین نرم افزار تسلط کافی داشته باشد تا قادر به تولید بهترین خروجی در کمترین مدت زمان ممکن از کار باشد. این امر تا حد زیادی به مهارت یک تدوینگر در کار کردن با نرم افزار بستگی دارد. داشتن مهارت در استفاده از چندین نرم افزار سرعت کار و خلاقیت یک تدوینگر را در زمینه تدوین افزایش خواهد داد.

داشتن مهارت کارگردانی و زیبایی شناسی

یک اصطلاح رایج بین فیلم سازها این است که تدوینگر، کارگردان دوم یک فیلم می باشد. این اصطلاح رایج به این معناست که در صورت رعایت تمام اصول توسط تدوینگر، یک فیلم به بالاترین سطح ممکن در فروش و محبوبیت در بین بیننده ها دست خواهد یافت. یک تدوینگر حرفه ای می داند که چه پلان و سکانسی از فیلم چگونه، در چه زمان و به چه نحوی باید ویرایش شود تا مخاطب را به راحتی جذب کند.
دیگر مهارت های مورد نیاز برای موفقیت در این حرفه توانایی تحمل فشار کاری زیاد و انجام پروژه در زمان مناسب می باشند.

اهمیت تجربه در تدوین برای تدوینگر حرفه ای

تجربه در هر حرفه یکی از عوامل رشد بسیار زیاد می باشد. یک تدوینگر به منظور کسب مهارت بیشتر و ساخت رزومه کاری قوی باید در آغاز کار، پروژه های زیادی را قبول کند. یک تدوینگر با کسب تجربه بیشتر می تواند به طور مستقل روی پروژه ها کار کرده و در پروژه های خود آزادی عمل بیشتری خواهد داشت.

مهارت های مورد نیاز یک تدوینگر حرفه ای

سایر مهارتهای یک تدوینگر حرفه ای

تا این بخش با مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای آشنا شدیم. در ادامه قصد داریم راهکارهای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای را مورد بررسی قرار دهیم. اگر به دنبال موفقیت در این حرفه پردرآمد هستید توصیه می کنیم ما را تا پایان همراهی نمایید.

افزایش سرعت عمل

یکی از عناصر کیفی و مهم برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای، داشتن سرعت عمل است. در صورت داشتن سرعت عمل بالا می توان زمان لازم برای انجام تدوین ویدیو را به صورت تقریبی تخمین زد. در صورتی که همزمان با کوتاه شدن برنامه و افزایش انتظارات، زمان مورد نیاز برای تولید پروژه های باکیفیت فشرده شود، در سرعت تدوین اختلال ایجاد خواهد شد. از این رو افزایش سرعت عمل باعث صرفه جویی در زمان مورد نیاز برای انجام تدوین خواهد شد.
به منظور صرقه جویی در زمان در تدوین توصیه می شود پوشه هایی با قالب خالی ایجاد نمایید. این پوشه ها به شما این امکان را می دهند تا پروژه های خود را به صورت منظم سازماندهی نمایید. در این صورت می توان پروژه های جدید را در درایو تدوین کپی کرد. امکان استفاده از برنامه رایگان Post Haste از Digital Rebellion در این بخش برای شما وجود خواهد داشت. برای انتخاب سیستم ویرایش می توان میانبرهای صفحه کلید را حفظ کرد. امکان پرینت گرفتن این میانبرها روی یک کاغذ وجود خواهد داشت. با نگاه کردن به این کاغذ می توان در صورت نیاز به 2 یا 3 حرکت برای انجام یک اقدام، میانبری جدید در صفحه کلید ایجاد کنید.
بهترین راهکار برای صرفه جویی در زمان هنگام انجام تدوین نگه داشتن تدوین ها به صورت مرتب و منظم می باشد.

تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای

تغییر دادن جهت نشستن

برای انجام تدوین باید منشی، کارگردان و تهیه کننده پشت تدوینگر بنشینند. یک تدوینگر حرفه ای برای تدوین نیاز به صحبت کردن با این افراد به صورت رو در رو را دارد. با تغییر دادن جهت نشستن یک تدوینگر می تواند با تولیدکننده گفتگوی خلاقانه داشته باشد، دیدگاه دیگران را در رابطه با نحوه تدوین بشنود و به عنوان یک هدایتگر و تحلیلگر وظیفه خود را به درستی انجام دهد.

مشاهده بیشتر کارهای تدوین

برای شناخت پیشرفت های تکنولوژی داشتن آگاهی از گرایش های خلاقانه در حال ظهور از اهمیت ویژه برخوردار می باشد. یکی از گام های اساسی برای بهبود عملکرد به عنوان تدوینگر بررسی کارهای قدیمی، بازبینی و ارزیابی آن هاست. یک تدوینگر حرفه ای باید بررسی کنید که در تدوین یک فیلم چه کاری خوب بوده و چه چیزی قابل تغییر بوده است. یک تدوینگر حرفه ای از انجام دوباره اشتباهات خود تا حد زیادی پیشگیری می کند تا در این زمینه به اندازه کافی پیشرفت کند.

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *