آموزش تدوین فیلم با ترند های روز دنیا

آموزش تدوین فیلم با ترند های روز دنیا

آموزش تدوین فیلم، یکی از بهترین آموزش ها برای شروع یک کسب و کار و درآمدزایی است. تدوین فیلم آخرین مرحله فیلم سازی است که باید حرفه ای انجام شود.

آموزش تدوین فیلم؛ مقدمه

آموزش تدوین فیلم یکی از بهترین آموزش هایی است که می توان با آگاهی کامل از آن، درآمدزایی را شروع کرد. آخرین مرحله تولید یک فیلم را، تدوین فیلم تشکیل می دهد که فوق العاده مهم است. 
برای تدوین ویدیو نیاز به یک تدوینگر حرفه ای و با تجربه است که پروژه تدوین ویدیو را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. در ادامه همراه ما باشید تا همراه شما اندکی به مبحث آموزش تدوین فیلم بپردازیم.

فهرست مطالب

1.    تدوین فیلم چیست؟
2.    ابزارهای لازم برای تدوین فیلم یا پریمیر
3.    افکت های صوتی و تصویری  پریمیر برای تدوین
4.    آموزش های اصلاح رنگ
5.    تدوین چند دوربینه
6.    نحوه خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر
7.    کلام آخر 

تدوین فیلم چیست؟ 

یکی از مراحل ساخت فیلم، تدوین فیلم است که باید در ان فیلم های گرفته شده را به صورت ادیت شده و پشت سر هم قرار داد و سپس به صورت قابل نمایش آماده کرد. تدوین فیلم در ایجاد احساسات و انتقال پیام و جذابیت صوتی و.... نقش بسیار مهمی دارد که یک تدوینگر حرفه ای باید به کمک ابزار ها و روش های تدوین، فیلم را هنرمندانه و جذاب تر برش دهد.‌
 یک تدوینگر بدون گذراندن دوره آموزش تدوین فیلم و بدون اطلاع داشتن از قوانین و روش های تدوین، نمی تواند این مرحله را به خوبی پیش ببرد.‌ بنابراین با آموزش اصول تدوین، می توانید یک تدوینگر حرفه ای شوید. 

خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر

ابزارهای لازم برای تدوین فیلم یا پریمیر 

اگر شما قصد دارید، شغل ویرایش ویدیو یا تدوین فیلم را انتخاب کنید، باید با ابزارها و تجهیزات لازم برای تدوین فیلم آشنایی داشته باشید. به کمک تجهیزات لازم می توانید مهارت کافی در زمینه تدوین فیلم کسب کنید و فیلم ها و ویدیو ها را حرفه ای ویرایش کنید. انتخاب بهترین نرم افزار ویرایش فیلم، اولین تجهیزاتی است که یک تدوینگر باید با آن آشنا باشد. نرم افزار هایی مثل مایا، سینما ۴ از بهترین نرم افزار هایی هستند که تدوینگران ایرانی باید با آنها آشنا باشند و به بهترین نحو از آن ها استفاده کنند. دیگر ابزار های لازم برای تدوین فیلم شامل دوربین، میکروفن، تجهیزات نوری و پایه است. 
داشتن این تجهیزات برای کار تدوین فیلم ضروری است اما اگر شما تازه شروع به کار کرده اید، می توانید با یک نرم افزار ساده، مفاهیم اولیه را یاد گرفته و کار خود را شروع کنید. اگر می خواهید به صورت حرفه ای کار تدوین فیلم را انجام دهید، باید حتما از آموزش تدوین فیلم و نرم افزار های تخصصی این حوزه استفاده کنید. 

افکت های صوتی و تصویری پریمیر برای تدوین 

در قسمت بعدی آموزش تدوین فیلم باید یاداوری کنیم، پریمیر همان نام افزار های حرفه ای برای تدوین فیلم و ویرایش زمینه فیلم است. به کمک افکت های صوتی و تصویری پریمیر، می توان جلوه های صوتی و تصویری روی ویدیو ها اعمال کرد و نور، رنگ و صدای فیلم را تغییر داد. برای اینکه بتوان ویدیو ها را به صورت حرفه ای ویرایش کرد، یادگیری افکت ها در پریمیر الزامی است. بنابراین تدوینگران با تمرکز و تسلط بر روی افکت ها می توانند جلوه های خیره کننده تری به ویدیو ها دهند. افکت ها انواع مختلفی دارند که هر کدام ویژگی و کاربرد خاص خود را دارند. 

تدوین فیلم چیست

آموزش اصلاح رنگ

یکی از مهم ترین مواردی که بر روی کیفیت ویدیو ها تاثیر گذار است، اصلاح رنگ است. چه شما فیلم برداری به سبک خانگی باشید، چه با دوربین های پیشرفته فیلمبرداری کنید، نیاز به اصلاح رنگ دارید. اصلاح رنگ ها نقش مهمی در خروجی فیلم دارند.
 برای اصلاح رنگ ویدیو ها باید از ابزار های مختلفی استفاده کرد. یکی از این ابزار ها lumetri color است. این ابزار برای اینکه بتوانید رنگ های ویدیو را تنظیم و آنالیز کنید، زبانه های گوناگونی دارد. 

تدوین چند دوربینه 

به احتمال زیاد ویدیو هایی را دیده اید که فرد از اول تا آخر فیلم، به دوربین زل زده و صحبت می کند. این گونه فیلم ها برای مخاطب بسیار خسته کننده است. شما می توانید از یک روش دیگر برای اینکه ویدیو ها برای مخاطبان جذاب تر باشند، استفاده کنید. استفاده از تدوین چند دوربینه به سرعت کار تدوینگران کمک زیادی می کند و باعث رضایت کارفرما هم می شود. در این گونه فیلم ها قبل از اینکه چشمان مخاطب خسته شود، زاویه دید تغییر پیدا می کند.
 به کمک این روش می توانید فیلم های خود را بصورت حرفه ای بسازید و ویرایش های لازم را روی آن اعمال کنید. در صورتی که از نرم افزار پریمیر استفاده کنید، می توانید به طور همزمان زوایای مختلف از چند دوربین را ویرایش کنید. پیشنهاد می کنیم اگر قصد یادگیری و آموزش تدوین فیلم به صورت حرفه ای را دارید، این تکنیک را از خاطر نبرید.

تدوین چند دوربینه

نحوه خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر

در این قسمت از مقاله آموزش تدوین فیلم می خواهیم با نحوه صحیح خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر آشنا شویم. تدوینگرانی که روی پروژه های کوچک و بزرگ کار کرده اند، هیجان انگیز ترین قسمت تدوین یک فیلم را لحظاتی قبل از فشردن کلمه اکسپرت می دانند. خروجی گرفتن از فیلم بستگی به حجم فایل، اندازه پروژه و توانایی پردازش سیستم و مدت زمان فیلم دارد.
 افرادی که تازه کار تدوین ویدیو را شروع کرده اند، پیدا کردن روشی مناسب برای خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر را یک بحران قلمداد می کنند. بنابراین بهتر است به دنبال آموزش اصطلاحات تدوین باشند تا به وسیله آن بتوانند با موارد این چنینی نیز آشنا شوند. مراحل خروجی گرفتن از فیلم در پریمیر عبارتند از:

•    در مرحله اول باید مطمئن شوید که پروژه شما تمام شده است: ابتدا باید ویرایش ویدیو تمام شده باشد و دیگر کاری با نرم افزار پریمیر نداشته باشید.‌ بهتر است یک الی دو بار فیلم رو مشاهده کنید تا اشتباهی وجود نداشته باشد.

•    مرحله دوم رفتن به فایل، اکسپورت، مدیا: بعد از اینکه از خروجی گرفتن پروژه خود مطمئن شدید، در بالای صفحه روی فایل کلیک کنید. سپس در لیست آن گزینه اکسپورت را انتخاب کنید و از فهرست آن مدیا را انتخاب کنید.

•    مرحله سوم سفارشی کردن تنظیمات: بعد از اینکه گزینه مدیا را انتخاب کردید پنجره تنظیمات اکسپرت باز می شود که گزینه هایی، برای تنظیم و سفارش سازی فایلتان وجود دارد. در این قسمت می توانید هر تغییری که دوست دارید را روی ویدیو اعمال کنید.

•    در مرحله چهارم باید نام و محل ذخیره کردن فایل را مشخص کنید: با انتخاب گزینه output name فایل خروجی را نامگذاری کنید.

•    مرحله پنجم باید روی اکسپورت کلیک کنید: مرحله آخر با انتخاب گزینه اکسپورت فرایند خروجی ویدیو در پریمیر شروع می شود که در پایان می توانید فایل را در مکان مورد نظر ذخیره کنید.

کلام آخر 

آخرین مرحله فیلم سازی، تدوین فیلم است. برای اینکه بتوانید یک ویدیو را به صورت حرفه ای و تخصصی تدوین کنید، باید به سراغ آموزش تدوین فیلم بروید. اگر بتوانید مهارت های بیشتری در تدوین گری کسب کنید، قادر خواهید بود جلوه های جذاب تری روی ویدیو خود اعمال نمایید. برای تدوین ویدیو نیاز به ابزار ها و افکت های ضروری است. به کمک افکت ها می توانید نور، صدا و رنگ فیلم را تغییر دهید. 
برای اینکه بتوانید با سرعت بیشتری کار تدوین فیلم را انجام دهید و در تولید محتوا، ویدیوهای جذاب تری خلق کنید، بهتر است از تدوین چند دوربینه استفاده کنید. تدوین چند دوربینه سبب می شود مخاطب خسته نشود و کارفرما هم رضایت داشته باشد. بعد از اینکه فیلم خود را حداقل دوبار مشاهده کردید و مطمئن شدید که مشکلی ندارد، باید به سراغ خروجی گرفتن از فیلم بروید. در مقاله نحوه خروجی گرفتن ویدیو در پریمیر را بطور کامل توضیح دادیم. 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *