معرفی محصول برای سایت مسنجان

توضیحات دیگ مسی

  1. عنوان اصلی محتوا:

توضیحات دیگ مسی

  1. کلمه کلیدی اصلی

دیگ مسی

  1. کلمه کلیدی مرتبط

مسنجان، ظروف مسی

  1. خلاصه محتوا (20 تا 30 کلمه)

استفاده از

دیگ مسی

از گذشته در میان ایرانیان رواج داشت. این ظروف بسیار مقاوم بودند و هنوز هم قابل استفاده هستند.

معرفی محصول

استفاده از

دیگ مسی

نقش بسزایی در طعم، عطر و رنگ مواد غذایی دارد. در گذشته از دیگ های مسی به وفور برای طبخ غذا و از دیگر

ظروف مسی

برای سرو غذا می شد. امروزه نیز استفاده از

ظروف مسی

با طرح های به روز و جوان پسند بار دیگر در میان ایرانیان رواج یافته است. از نظر طب سنتی و نوین استفاده از محصولات مسی برای سلامت انسان مفید است. در مقایسه با قابلمه های چدن، تفلون، روحی و غیره این محصولات به عنوان سالم ترین ظروف برای طبخ مواد غذایی شناخته می شوند.

فواید استفاده از دیگ مسی

دیگ مسی

یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین

ظروف مسی

است که با توجه به ابعادش کاربردهای متفاوتی دارد. فلز مس هادی و رسانای حرارت است و می تواند فرآیند پخت مواد غذایی را در کوتاه ترین زمان ممکن کامل کند. به همین دلیل مواد غذایی پخته شده در این ظروف طعم لذیذتری دارند. همچنین سرخ کردن مواد غذایی در این ظروف منجر به ترد شدن بافت آن ها می شود. علاوه بر این استفاده از این ظروف می تواند منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی شود. زیرا پخش حرارت یکنواخت بوده و فرآیند پخت مواد غذایی سریع تر انجام می گردد.

همچنین گفته می شود طبخ غذا در

دیگ مسی

می تواند از ایجاد کم خونی جلوگیری کند. به طور کلی از مزایای استفاده از

ظروف مسی

می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بهبود کم خونی،
  • کمک به کلاژن سازی و جلوگیری از پیری زودرس پوست،
  • درمان رماتیسم و بهبود درد مفاصل،
  • مفید برای آرامش اعصاب،
  • جلوگیری از ابتلا به سرطان،
  • و غیره.

انواع دیگ مسی

دیگ مسی

از نظر شکل ظاهری کمی با قابلمه مسی متفاوت است. قطر دهانه دیگ های مسی کمتر از قطر سطح مقطع آن ها است. این دیگ ها در ابعاد مختلفی تولید می شوند و با توجه به ابعادشان کاربردهای متفاوتی دارند.

مسنجان

یکی از بهترین برند های ایرانی تولید کننده محصولات مسی در زنجان است.

دیگ مسی

مسنجان

در انواع 2 نفره، 4 نفره، 6 نفره و 8 نفره طراحی و ساخته شده است. از این محصول برای طبخ انواع برنج، خورشت و حتی به عنوان ظرف دیزی پزی و دیگ نوزادی نیز استفاده می شود. غذا در این ظروف به خوبی جا می افتد، کاملاً سالم است و طعم و عطر دلنشینی خواهد داشت.

دیگ مسی مسنجان

در تولید

دیگ مسی

مسنجان

از ورق مس باهنر و ورق مس زنجان با درصد خلوص 99.9% استفاده شده است. به همین دلیل این محصول از دوام و طول عمر بسیار بالایی برخوردار است. از دیگر ویژگی های محصولات مسی این برند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • حداقل صد سال ماندگاری،
  • مقاوم در برابر شکستگی و خراب شدن،
  • تبدیل شدن به عتیقه به مرور زمان،
  • طبخ غذای سالم،
  • هدیه ای ارزنده و متفاوت برای مناسبت های خاص.

همان طور که اشاره شد

ظروف مسی

انتخاب مناسبی برای هدیه دادن هستند. زیرا مس فلزی گرانبها به شمار می رود. همچنین این ظروف امروزه در طرح های بسیار زیبایی ساخته می شوند و به شدت مورد پسند دوستداران ظروف سنتی ایرانی قرار می گیرند. از این محصولات می توان در مناسبت های مختلف مانند روز مادر، روز معلم، برای نوعروسان، سیسمونی نوزاد و غیره به عنوان هدیه ای گرانبها و کاربردی استفاده کرد.

نکات استفاده از محصول

به خاطر داشته باشید که طبخ مواد غذایی اسیدی و ترش مانند سرکه و رب گوجه فرنگی در

دیگ مسی

می تواند منجر به اکسید شدن مس شود. این فرآیند به آزاد شدن بیش از حد فلز مس در مواد غذایی و سمی شدن آن ها کمک می کند. بنابراین از طبخ و نگهداری مواد غذایی ترش در

ظروف مسی

خودداری کنید.

به منظور محافظت از مواد غذایی، لایه داخلی محصولات مسی با لایه ای از قلع پوشانده می شود. اما این لایه در اثر خراشیدن با قاشق، شست و شو با مواد شوینده بسیار قوی و ساییدن با سیم ظرفشویی از بین می رود. بنابراین از ساییدن این ظروف و شستن آن ها در ماشین ظرفشویی نیز خودداری نمایید. همچنین از

ظروف مسی

بدون لایه پوششی برای پخت و پز استفاده نکنید. این کار می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. از جمله علائم این مسمومیت می توان به سردرد و تهوع اشاره کرد.

رنگ

دیگ مسی

پس از استفاده و به مرور زمان تیره خواهد شد. این تغییر رنگ به دلیل مجاورت مس با رطوبت، حرارت و اکسید شدن آن است. اما لازم است بدانید که رنگ طبیعی مس را می توان به کمک ترفند های خانگی بسیار ساده مانند ساییدن سطح مس با رب گوجه فرنگی بازگردانی کرد. برای قلع کاری مجدد لایه داخلی نیز می توان آن را به اساتید مسگر سپرد.

خرید دیگ مسی

در خرید

دیگ مسی

باید به کیفیت ساخت و بدنه آن به شدت توجه کنید. دیگ های مسی در ابعاد مختلفی تولید می شوند. بنابراین با توجه به تعداد افراد خانواده و نیاز خود می توانید یکی از انواع 2 نفره، 4 نفره، 6 نفره و 8 نفره را انتخاب و خریداری کنید. دیگ های کوچک به عنوان قابلمه نوزادی برای طبخ غذای نوزادان مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از دیگ های دیزی پزی می توان برای پخت یک آبگوشت بی نظیر ایرانی استفاده کرد.

به جز ابعاد

دیگ مسی

، باید چفت شدن درب و دسته دار بودن قسمت بدنه و درب را نیز بررسی کنید. در صورتی که درب دیگ چفت نشود فرآیند پخت غذا درست انجام نمی شود. همچنین وجود دسته روی درب دیگ و بدنه آن به حمل و نقل و استفاده آسان از دیگ به هنگام آشپزی کمک بسیاری می کند.

قیمت دیگ مسی

ظروف مسی

مسنجان

به داشتن کیفیت بی نظیر و قیمت معقول مشهور هستند. قیمت

دیگ مسی

با توجه به ابعاد آن متفاوت است. همچنین دیگ های دست ساز و دیگ هایی که روی بدنه آن ها قلم زنی شده است قیمت بالاتری دارند. کیفیت پرداخت، کیفیت قلع کاری و ظرافت در طراحی دیگ نیز بر قیمت نهایی آن تأثیر گذار است. در نهایت بهتر است بدانید که قیمت فلز مس با توجه به قیمت جهانی آن رو به افزایش است. بنابراین خرید

ظروف مسی

ارزشمند بوده و به نوعی یک سرمایه گذاری است.